AK Parti Meram’da delegeler belirlendi

AK Parti Meram’da delegeler belirlendi

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı’nda hafta sonu delege seçimi heyecanı yaşandı. Katılımın yoğun olduğu seçimde 431 delege belirlendi

AK Parti Meram İlçe Teşkilatı üyeleri, 115 mahalleden 431 delegenin belirlenmesi için sandık başına gitti. Delege seçimi için AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ve Aydın Düğün Salonu’nda sandıklar kuruldu. Delege seçimine AK Parti Genel Merkez Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı M. Ulvi Bezirci, teşkilat yöneticileri ve partililer katıldı.

‘DELEGE SEÇİMLERİ KONGRE SÜRECİNİN İLK AYAĞI’

Delege seçiminin hayırlara vesile olmasını temenni eden AK Parti Meram İlçe Başkanı M. Ulvi Bezirci “Hepimizin bildiği gibi 81 vilayette ve tüm ilçelerinde kongre süreci başlamış bulunmakta. Bunun ilk aşaması olan delege seçimlerini Meram ilçemizde 115 mahallemizde gerçekleştirdik. Kongre sürecinin ilk ayağı olan bu seçimin hem Meramımıza  hem de Konyamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Katılımlarından dolayı teşkilatımızın tüm kademesindeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

‘SEÇİMLER HAYIRLI OLSUN’

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ise “Türkiye genelinde gerçekleşmekte olan delege seçimlerimiz öncelikle tüm milletimize, devletimize ve teşkilatlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Delege seçimlerinde emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza, delegelerimize, mahalle temsilcilerimize teşekkür ediyorum. Bu seçimlerin hayırlı vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen delege seçiminde 431 delege seçildi.

AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ve Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da delege seçiminde oy kullananlar arasındaydı.