AK Parti Meram, iftarda buluşturdu

AK Parti Meram, iftarda buluşturdu

AK Parti Meram İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.

Teşkilat mensupları, milletvekilleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda konuşan AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, Ramazan ayının gönülleri maneviyat iklimine bürüdüğünü ifade ederken, terör eylemlerinin milletimize boyun eğdiremeyeceğini belirtti.

AK Parti Meram İlçe Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi. Meram Belediyesi Hizmet Binası yanına kurulan sofralarda misafirlere geleneksel Konya pilavı ikram edilirken programa AK Parti Konya Milletvekilleri Muhammed Uğur Kaleli, Hüsnüye Erdoğan, Ömer Ünal, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti eski Milletvekilleri Halil Ürün, Cem Zorlu, Mustafa Ünaldı, AK Parti İl Başkan vekili Mustafa Erkuş, AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, AK Parti Konya İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Meram İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları Üyeleri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve AK Parti Meram İlçe Teşkilatı Mahalle Temsilcileri katıldı.

“BU MİLLET BOYUN BÜKMEZ”

AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür, Ramazan ayının gönülleri, haneleri ve memleketi manevi bir iklime bürüdüğünü belirtirken, “Ramazan ayının kazanımlarından hissemize düşeni alabildiysek eğer ne mutlu bize.” şeklinde görüş belirtti. Son günlerde yaşanan terör olaylarına da dikkat çeken Özöğür, “Yaşadığımız bu mutluluğu kalleş terör eylemleriyle bozmaya çalışan şer odakları bilmelidir ki, bu millet boyun bükmez. Tarihi İslam Medeniyeti ile bezediğimiz millet olma bilincimizi adi terör eylemleriyle bozamayacaklar. Kanla bizi yolumuzdan alıkoymaya çalışanları şanlı tarihimize göz atmaya davet ediyorum. Yapmış oldukları saldırılar bizim azmimizi daha da çok artıracaktır.” dedi.

“TÜRK MİLLETİ ALLAH’TAN BAŞKA KİMSEYE BOYUN EĞMEMİŞTİR”

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ise yine terör olaylarına işaret ederek, “Şer odakları ülkemizi hedef aldı. İstanbul’daki saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Bu saldırıyı yapanları ve destekçilerini lanetliyorum. Güçlü Türkiye’nin gücünün farkında olan bir takım mihraklar, milletimizin önünü kesmek için başımıza musallat ettikleri insanlık dışı saldırılarla bizleri yıldıracaklarını, ve teslim alacaklarını sanıyorlar. Türk Milleti’nin gücünü sınamaya kalkanlar şunu bilmelidir ki; bu millet tarih boyunca Allah’tan başka kimseye boyun eğmemiş ve bundan sonra da eğmeyecektir.” şeklinde konuştu.

“DESTEK VE DUAYA İHTİYAÇ VAR”

Şehit olan güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı dileyen AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal, “Bu necip millet, terörün üstesinden gelecek. Allah’ın izni ve sizlerin destekleriyle terörün bu ülkeden kökünü kazıyacağız. AK Parti gerek hükümeti gerekse meclis gurubuyla üzerine düşeni yapıyor. Tabi ki sizlerin desteği ve duasına ihtiyaç var. ” dedi.