AK Parti Meram iftarda buluştu

AK Parti Meram iftarda buluştu

AK Parti Meram iftarda buluştuSorgun: “Meram, Konya’nın rekorunu kıracak”

AK Parti Meram Teşkilatı, yönetim ve üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi. Davetlilere hitap eden AK Parti Meram İlçe Başkanı M. Ulvi Bezirci “Demokrasi tarihimizin dönüm noktasında 10 Ağustos’ta hep beraber  Başbakanımızın elini kuvvetlendireceğiz” dedi.

AK Parti Meram Teşkilatı tarafından Konya Atatürk Stadyumu 2 No'lu Saha'da yoğun katılımla gerçekleştirilen iftar programına AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Başkanı M. Ulvi Bezirci, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, AK Parti Meram yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar, kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve üyeleriyle mahalle temsilcileri katıldı.

“10 AĞUSTOS’TA SAFLARI SIKLAŞTIRACAĞIZ”

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Meram İlçe Başkanı M. Ulvi Bezirci,

iftar programlarına teşriflerinden dolayı davetlilere teşekkür etti. Bezirci, Ramazan ayının son günlerini, elveda günlerini yaşıyoruz. Ramazan’da hem bedenen, hem ailecek, hem de toplumsal olarak yenilendik. Bu yenilenmenin akabinde bizi 10 Ağustos’ta bekleyen bir seçim var. Orada da inşallah Türkiyemizi yenileyeceğiz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçerek, demokrasi tarihimizin ilk Cumhurbaşkanı’nı seçmiş olacağız. Sandık yönetim kurulu üyesi ve sandıkta görev alacak arkadaşlarımızla birlikte safları sıklaştıracağız. Demokrasi tarihimizin dönüm noktasında 10 Ağustosta hep beraber  Başbakanımızın elini kuvvetlendireceğiz. İftar programlarımıza kan damladı, sahur programlarımıza top düştü. Bundan dolayı da İslam alemine bir lider gerekiyor. Başbakanımızı ilk turda Allah nasip ederse 10 Ağustos’da Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. Meram’ın çıtası belli. Meram her zaman Türkiye’de, büyükşehirlerin merkez ilçeleri arasında ya birinci yada ikinci olmuştur. Bu çıtayı en yüksek noktaya taşımak için el ele vereceğiz” ifadesini kullandı.

 “İKİ BAYRAMI BİR ARADA YAŞAYACAĞIZ”

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, selamlama konuşmasında “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’da, bu mübarek günde sizlerle bir araya gelmekten dolayı mutluyuz, huzurluyuz. İnşallah Rabbim bugüne kadarki oruçlarımızı, dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin. Şu anda bayrama çok az bir zaman dilimi kaldı. Bayram sonrasında gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ülkemizin, Ortadoğu’nun hatta tüm İslam coğrafyasının Cumhurbaşkanını belirlemiş olacağız inşallah. Ramazan Bayramı’yla birlikte iki bayramı bir arada yaşama şerefine de ulaşmış olacağız. Bu duygularla hepinizin Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrike diyorum” dedi.

“MERAM, KONYA’NIN REKORUNU KIRACAK”

AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun ise yoğun katılımdan dolayı davetlilere teşekkür etti. Sorgun, “Bu tabloyu görünce sevinmemek, mutlu olmamak elde değil. Elhamdülillah Ramazan’ın son günlerindeyiz. Çok güzel bir ortam. İnsanı sürura, huzura gark eden bir ortam. Bunu görünce seviniyoruz. Ne yazık ki Suriye’yi, Irak’ı, Filistin’i, Gazze’yi hatırlayınca bütün bu sevincimiz, sürurumuz hüzne, kedere dönüyor. İnşallah önümüzdeki süreçte Allah’ın izni ve yardımı, bizlerin gayreti, Başbakanımızın ve onun kadrolarının öncülüğünde İslam dünyası hüzünsüz, kadersiz, gamsız, elemsiz bayramlar yaşar diye dua ediyoruz.

Meram, geçtiğimiz seçimlerde üzerine düşeni hakkıyla yaptı. Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belli olur. Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Meramımız, Konyamız üzerine düşeni yapacak. Ben inanıyorum ki Konya’nın rekorunu Meram kıracak. Meram, Konya’nın rekorunu kıracak derseniz, ben de size derim ki Türkiye’nin rekorunu Konya kıracak. Biz hayırda yarışmayı severiz. Neticeyi tayin ve takdir Allah’a ait.10 Ağustos’tan önce 9 Ağustos’ta bir görevimiz daha var. 9 Ağustos saat 15:00’te Şehir Meydanı’ndayız. Sayın Başbakanımızın inşallah Başbakan olarak yapacağı son miting. Güzel, görkemli bir miting olacak inşallah. Seçimden bir gün önce o meydanı Allah’ın izniyle hınca hınç dolduracağız. Ertesi gün de sandıkları hınca hınç dolduracağız” dedi.

dsc_7795-(3680-x-2456)-.jpg