AK Parti Manisa İl Teşkilatı iftarda bir araya geldi

AK Parti Manisa İl Teşkilatı iftarda bir araya geldi

İl Başkanı Gürcan:- "AK Parti güçlü duruşu ve dirayetli politikaları ile bu terör belasını defedecektir"

MANİSA (AA) - AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, partisinin güçlü duruşu ve dirayetli politikaları ile terör belasını defedeceğini söyledi.

AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından Tevfik Lav Spor Tesisleri'nde verilen iftara eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Recai Berber, Selçuk Özdağ ve Uğur Aydemir, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Gürcan, buradaki konuşmasında, ülke gündemini değerlendirerek, "Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da terör belasıyla karşı karşıyayız. Askerimiz, polisimiz şehit oluyor. Bir an önce bu terör belasından ülkemizin kurtulmasını temenni ediyorum" dedi.

Doğu ve Güneydoğu'daki terör olaylarında şehit olan asker ve polisler ile hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, yaralılara şifa dileyen Gürcan, "AK Parti güçlü duruşu ve dirayetli politikaları ile bu terör belasını defedecektir diye düşünüyorum." diye konuştu.

AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur da, Türkiye'nin sıkıntılı bir dönemden geçtiğini belirterek, dahili ve harici bedhahların ülke ve millete saldırılar düzenlediklerini ifade etti.

Birlik ve beraberlik içinde bulunulduğu sürece oynanan oyunların bertaraf edileceğini dile getiren Baybatur, "Bu niyet içinde bugüne kadar nasıl çalıştıysak bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ise 2019 yılında yapılacak seçimlere dikkati çekerek, teşkilatın yarın seçim olacakmış gibi hazırlanması ve çalışması gerektiğini söyledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :