AK Parti Konya'da Temayül Yapıldı: Sonuçlar...

AK Parti Konya'da Temayül Yapıldı: Sonuçlar...

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Milletvekili Aday Adayı olan isimler için teşkilat temayül yoklamasını gerçekleştirdi.

AK Parti Konya İl Teşkilatı, Milletvekili Aday Adayı olan isimler için teşkilat temayül yoklamasını gerçekleştirdi. 3 bin 469 teşkilat mensubunun oy kullandığı temayülde 184 aday adayı oylamaya katıldı.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Selçuklu Belediyesi Spor Salonu ve Kongre Merkezi'nde yapılan Temayül Yoklaması'nda oylama başlamadan önce kameralar karşısına geçen AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat; "Delegelerimiz bugün dilediği 14 isme oyunu kullanacak. Kullanılan oylar genel merkezimize gönderilecek ve orada bir değerlendirmeye tabi tutulacak. Ben, bugün yoklamaya ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bu seçim çok önemli. Hepimiz geleceğimize oy veriyoruz. Bu manada düşünüp oyumuzu atalım. Konya ve ülkemiz için hangisi hayırlı ise onlarda karar kılınmasını diliyorum" dedi.

Başkan Arat'ın ardından söz alan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de, "Böyle güzel bir günde ve ortamda temayül yoklaması yapıyoruz. Sürecin hayırlar getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

AK Parti Konya İl Başkanlığı Temayül Yoklaması Komisyon Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün de konuşmasında, "25. Dönem Milletvekilliği Seçimleri'ne giden yolda bugün temayül yoklamasını yapıyoruz. Bu, Konya'ya ikinci gelişim. 2011 Seçimleri öncesinde yapılan Temayül Yoklaması'nda da yine komisyon başkanı idim. O gün kullandığınız oylar, Türkiye'nin kaderini değiştirmişti. Türkiye'nin demokratikleşmesi ve ilerlemesi adına önemli rol oynamıştı. İnşallah bugün de yine aynı titizlik ve hassasiyetle atacağınız oylar geleceğimizi şekillendirecek" dedi.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Musa Arat ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ile oylama başlamış oldu. Öte yandan, temayüle 184 aday adayı girdi. Yoklamada 3 bin 469 teşkilat mensubu oy kullandı. Sonuçlar ise açıklanmayacak

iha

Etiketler :