AK Parti Konya'da ekonominin de nabzını tutacak

AK Parti Konya'da ekonominin de nabzını tutacak

"Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu" projesiyle, 81 ilde vatandaşın ekonomik beklentisi ve taleplerini dinleyecek çözüm önerilerini masaya yatıracak.

 

"Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu" projesiyle, 81 ilde vatandaşın ekonomik beklentisi ve taleplerini dinleyecek çözüm önerilerini masaya yatıracak. Konya'da da 25 Kasım'da ilçe kongreleri başlarken vatandaş ile yüz yüze görüşmelerin de gerçekleştirileceği öğrenildi.

AK Parti, ekonominin nabzını tutmak için "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu" projesiyle, 81 ilde vatandaşın ekonomik beklentisi  ve taleplerini dinleyecek çözüm önerilerini masaya yatıracak.

134079.jpg

AK Parti Konya Teşkilatı'ndan edinilen bilgilere göre, Genel Merkez Ekonomi İşleri  Başkanlığınca, "Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu" başlığıyla başlatılan  proje kapsamında, 81 ilde ekonominin nabzı tutulurken Konya'da da 25 Kasım'da başlayacak olan ilçe kongreleri ile vatandaş ile yüz yüze görüşülerek belediyelerin hizmetlerinden memnun musunuz? gibi sorular yöneltilecek.

ak-parti.jpg

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı Memleket'e yaptığı açıklamada "Bizler de yeni yönetimle birlikte sahaya inerek vatandaşımızın isteklerini dinleyeceğiz. Sahadaki çalışmalarımız ilçe belediye başkanlarını da ilgilendirecek. Vatandaşlarımızı ilçe belediye başkanlarından memnun olup olmadıklarını birebir ağızlarından dinleyeceğiz. İlçe yönetimine bakışları nelerdir? bunların üzerine çalışacağız. Ciddi sıkıntıların olduğu yerlerde Genel Merkezimize bildireceğiz ve gereken düzenlemelerin yapılmasını sağlayacağız." şeklinde konuşmuştu.

 

Anketlerde halka, şehirlerinde son 15 yıl içinde gerçekleşen  projelerden kendilerini en çok memnun edenin hangisi olduğu, önümüzdeki süreçte  şehirlerinde ne gibi yatırımların yapılması gerektiği, yatırım ve projelerin  önünde ne gibi engeller bulunduğu sorulacak.

Anket sonuçlarına göre, şehirlerin ihtiyaç duyduğu, kalkınmayı  hızlandıracak, ayrıca şehirleri cazibe merkezleri haline getirecek proje ve yatırımlar belirlenecek.

 

BİNGÖL, ZONGULDAK VE KIRŞEHİR İLE BAŞLAYACAK

 

24 Kasım Cuma günü, Bingöl, Zonguldak ve Kırşehir'de eş zamanlı olarak  başlayacak proje 4 ay sürecek. 81 ildeki anket çalışmalarıyla vatandaşın, "2019'a doğru Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu" başlığıyla düzenlenen  toplantılarla da hem STK'lar hem meslek kuruluşları hem üniversiteler hem de  teşkilatların görüşü alınacak. Bu üç hattan gelen bilgiler, genel merkeze iletilecek ve illerin  öncelikleri ortaya konularak, ilgili bakanlıklarla beklenen yatırım ve projeler  hayata geçirilecek.

M. Ali Elmacı-Memleket