AK PARTİ Konya Milletvekili Yerlikaya, Karatay'da

AK PARTİ Konya Milletvekili Yerlikaya, Karatay'da

Yerlikaya, Karatay'ın mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya, Karatay'ın mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Teşkilatının görevlendirmeleri doğrultusunda ilçe ve mahalleleri ziyaret eden Yerlikaya, son olarak Karatay'ın Beşağıl, Ağsaklı, Yağlıbayat, Karadona, Esentepe, Akörenkışla, Büyükburnak ve Yenikent mahallelerini gezdi. Yerlikaya'ya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muhittin Şener, Karatay İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri Ali Karakaya, Rifat Kavuneker ile Meclis üyeleri Ali Türk ve Ali Yıldırım eşlik etti. 

Mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Yerlikaya, halkın istek ve taleplerini dinledi.

Yerlikaya, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, muhalefet partilerinin İç Güvenlik yasa tasarısının Meclis'ten geçmemesi için çeşitli zorbalıklara başvurduğunu belirtti.

Muhalefet partileri MHP, CHP ve HDP'nin bir olup Meclis'i kilitlemeye çalıştığını ifade eden Yerlikaya, "Belden aşağı küfürler ederek AK Parti'yi tahrik etmeye çalışıyorlar. Milletimizin menfaatine olan bu yasanın çıkarılması çok önemli. İçinde bonzaiye, polise taş ve molotof kokteyli atanlara karşı önemli yaptırımların yanı sıra jandarmanın sivil otoriteye bağlanması gibi önemli maddeler var. Böylesine önemli bir yasayı engellemeye çalışan muhalefet partilerini milletimize şikayet ediyoruz" diye konuştu.

Yerlikaya, son günlerde CHP ve MHP'nin kapatılacağına yönelik söylentiler çıkarılmaya çalışıldığını vurgulayarak, bu söylentiyi çıkaran odakların amaçlarının AK Parti'yi yıpratıp, MHP, CHP ve HDP'yı birbirine yaklaştırmak, bu partilerin tabanlarının AK Parti'ye kaymasının önüne geçmek olduğunu aktardı.

CHP'nin iş bankasından aldığı aldığı payla ilgili konunun AK Parti'yle alakası olmadığını dile getiren Yerliakaya, şunları kaydetti:

"Bu CHP'nin mahkemeyle ilgili bir sorundur, AK Parti'nin bir dahli yoktur. Partilerin siyaset sahnesinden çekilmesi bizim anlayışımıza göre sandıkta olur. Partilerin kapatılmasından en çok mağdur olan da zaten AK Parti'dir. Seçimlerden önce çeşitli şeyleri bahane göstererek sürekli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve partimize yönelik ağır hakaretlerde bulundular. İnanıyorum ki, bu seçimde millet muhalefete iyi bir ders verecektir. Halkımız bu zorbalıklara karşı seçimde gereğini yapacaktır."

Kaynak:Haber Kaynağı