AK Parti Konya Milletvekili Kaleli:

AK Parti Konya Milletvekili Kaleli:

"Türkiye'nin 2023, 2035, 2053 ve 2071 hedeflerinde en büyük atılımı Cumhurbaşkanımızın AK Partiye katılımı ile yapmış olacağız. Bu dönemi 'Yeni Atılım Dönemi' olarak vurguluyoruz"

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, "Türkiye'nin 2023, 2035, 2053 ve 2071 hedeflerinde en büyük atılımı Cumhurbaşkanımızın AK Partiye katılımı ile yapmış olacağız. Bu dönemi 'Yeni Atılım Dönemi' olarak vurguluyoruz." dedi.

Kaleli, partisinin il başkanlığında Konya ve ülke gündemini değerlendirdi.

Anayasa değişiklik paketinde yer alan ve vatandaşın onayı ile kabul edilen maddelerin, uygulamaya girdikçe daha fazla destek bulacağını ifade eden Kaleli, "Örneğin ABD bağımsızlığını 1776'da elde etmesine rağmen anayasanın tam olarak uygulanması, 1787 yılını bulmuştur. Bu süre zarfında sistem hazmedilmiş, uygulama yolunu bulmuş ve belirsizlikler giderilmiştir." diye konuştu.

Kaleli, referandum sürecinde tartışılan, eleştirilen ve karşı çıkılan düzenlemelerin, zamanla herkes tarafından daha iyi anlaşılacağını vurguladı.

AK Parti'nin bugünden sonra yeniden atılım ve değişime devam edeceğini vurgulayan Kaleli, şunları kaydetti:

"Tüm engellemelere rağmen birçok demokratik reform gerçekleştirmiş ve vesayet odakları ile etkin bir şekilde mücadele edilmiştir. Edilgen olan siyaset, etken ve belirleyici bir konuma ulaşmıştır. Yeni yönetim sistemi ile vesayet odakları tamamen tasfiye edilecek ve demokratik standartlarımız daha yüksek bir seviyeye ulaşacaktır. Türkiye'nin 2023, 2035, 2053 ve 2071 hedeflerinde en büyük atılımı Cumhurbaşkanımızın AK Partiye katılımı ile yapmış olacağız. Bu dönemi 'Yeni Atılım Dönemi' olarak vurguluyoruz. Bu dönem, demokrasi, değişim ve gelişim yıllarının habercisi olacaktır."

Kaleli, MKYK'ya giren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir'i de tebrik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :