AK Parti Konya Milletvekili Akyürek: Başkaları gibi laf ve hayal üretmiyoruz! Gerçeklerle, eserlerle konuşuyoruz

AK Parti Konya Milletvekili Akyürek: Başkaları gibi laf ve hayal üretmiyoruz! Gerçeklerle, eserlerle konuşuyoruz

Konya merkez ve Ereğli’de vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, "Biz laf değil; iş yapıyoruz. Biz hayal değil; gerçeklerle konuşuyoruz" dedi

Türkiye 14 Mayıs'ta tarihinin en önemli seçimlerinden birini yapacak. Seçime sayılı günler kala Konya'da da Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için siyasiler yoğun tempoda çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Konya merkez ve Ereğli’de vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Ereğli’de vatandaşlara hitap eden Akyürek, “Biz laf değil; iş yapıyoruz. Biz hayal değil; gerçeklerle konuşuyoruz. Hamdolsun liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan iş başında, iş başında kalmaya da devam edecek” diye konuştu.

4.jpeg

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Konya merkez ve Ereğli’de programlara katılarak halkla buluştu.

Akyürek, AK Parti Konya İl Başkan Vekili Seyit Mehmet Sümer, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Adayları Celil Çalış ve Bilal Yiğit’in yanı sıra Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Obrukçu, AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun ve MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın da eşlik ettiği Ereğli ziyaretinde; Aziziye, Çayhan ve Çakmak mahallelerinde halkla buluştu. Gittiği her yerde çok yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Akyürek, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Ereğli’ye kazandırılan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun açılış törenine de katıldı.

6.jpeg

“CUMHUR İTTİFAKI’NIN GELENEĞİNDE HİZMET VAR”

Açılış töreninde yaptığı konuşmada AK Parti’nin hizmetleriyle ve eserleriyle konuştuğunu, ülkeyi güzelleştirmek için sürekli yoğun bir çaba içerisinde olduklarını belirten Akyürek, “Hamdolsun, belediye başkanlarımız, hükümetimiz, bakanlarımız ile birlikte her yere eserler bırakarak gidiyoruz. Şimdi de Ereğli ilçemizde bu güzel spor kompleksini hediye ediyoruz. Tekrar hayırlı mübarek olsun. Zaten bizim geleneğimiz bu. Zaten Cumhur İttifakı’nın yapısı bu. Biz laf değil; iş yapıyoruz. Biz hayal değil; gerçeklerle konuşuyoruz. Hani şöyle bir söz kullanılıyor ya; ‘lider masa başında değil, iş başında belli olur’ diye. Hamdolsun liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan iş başında, iş başında kalmaya da devam edecek” dedi.

8.jpeg

“BAŞKALARI GİBİ LAF VE HAYAL ÜRETMİYORUZ”

“Biz, eser ve hizmet siyasetinin yolcularıyız” diyerek sözlerine devam eden Akyürek, “Başkaları gibi sadece laf ve hayal üretmiyoruz. Daha dün, nükleer enerji yüklemesi yapılan Türkiye’nin ilk nükleer santralini takip ettiniz değil mi? Hemen birkaç gün önce savaş helikopterine ilk defa kendi motorumuz yüklendi. Yine birkaç gün önce yerli ve milli aracımız TOGG seri üretime geçti. İki gün önce Ankara, Sivas, Kırşehir, Yozgat’ı da kapsayan hızlı tren seferlerimiz başladı. Tarihte ilk defa kendi elektrikli lokomotifimiz üretime geçti. Çocukluktan beridir ülkümüz var; Kızıl Elma. Artık kızıl elma gökyüzünde. Milli muharip uçağımız gökyüzünde. Bir taraftan deprem yaraları sarılıyor. Diğer taraftan yatırımlar devam ediyor. Bir başka yönde Türkiye’miz gelişiyor, güçleniyor” cümlelerine yer verdi.

5.jpeg

“TERÖR ÖRGÜTLERİ ONLARI BİTİRECEĞİMİZİ BİLİYOR”

Türkiye’nin bu yükselişini durdurmak isteyenlere karşı Ereğlilileri uyaran Akyürek, “Türkiye’nin lider ülke Türkiye olmasının yoluna engel koymak isteyenler var. Amerika’sından Avrupa’sına sömürgeci güçlerin çabaları var. Onlarla işbirliği içinde olan, emperyalistlere hizmet eden terör örgütleri var. Terör örgütü liderleri ne diyor? Cumhur İttifakı hükümette kalırsa, Recep Tayip Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak yola devam ederlerse bunlar bizi bitirecek diyor. Terör örgütlerini bitirmek için, Türkiye’nin yükselişini devam ettirmek için Cumhur İttifakı’na ihtiyacımız var” diye konuştu.

13.jpg

“KURULUŞ DÖNEMİ TAMAMLANDI, ŞAHLANIŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR”

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, akşam ise Konya Ticaret Odası Konferans Salonu’nda Konya Akıncılar Hareketi’nin programına konuk oldu. AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Baykan’ın da eşlik ettiği programda Akyürek, şunları söyledi: Bugün Ereğli ilçesinde programlardaydık. Bize en çok sorulan soru ne gıda fiyatları, ne doğalgazın yaygınlaşmasıydı. Herkes Cumhurbaşkanımız nasıl diye sordu. Bu da Cenab-ı Hakk’ın bir lütfu, kalplere yerleştirdiği bir sevgi.

14.jpeg

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, daha sonra AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşları Platformu tarafından “Bir konu bir konuk” ismiyle düzenlenen “Siyaset ve Sivil Toplum” konulu toplantıya katıldı. Akyürek, “Büyük bir saldırı altındayız hakikaten. Bundan 20 yıl önceki şartlarla bugünün şartları aynı değil. Hem mesleki eğitim açısından hem maneviyat açısından sorumluluğumuz devam ediyor. Bu konuda yeni dönemin çok farklı gelişmelere yol açacağını, farklı güzel gelişmelere yol açacağını söyleyebilirim. Çünkü kuruluş dönemi tamamlandı. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle inşallah şahlanış dönemi başlıyor” ifadelerini kullandı.

7.jpeg9.jpg

10.jpg

1.jpeg

2.jpeg

3.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.