AK Parti Konya İl Gençlik Kolları ramazan etkinlikleri

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları ramazan etkinlikleri

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Gençlik Kolları merkez teşkilatı ve ilçe teşkilatları ramazan ayı boyunca bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.AK Parti Konya...

KONYA (AA) - AK Parti Konya İl Gençlik Kolları merkez teşkilatı ve ilçe teşkilatları ramazan ayı boyunca bir dizi etkinlik gerçekleştirecek.

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sait Çelik, yaptığı yazılı açıklamada, yapılacak onlarca etkinlikle, mazlumların ve gençlerin yanında olacaklarını belirtti.

Ramazan ayında, gençlik iftarları, ev iftarları, ziyaretler, üye çalışmaları, muhacirlerle iftar, iftar öncesi kumanya dağıtımı gibi onlarca etkinliğe imza atacaklarını vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

"Gençlik İftarda Buluşuyor adıyla Bosna Hersek Pazar yerinde üniversitede öğrenim gören 10 bin genç ile bir araya geleceğiz. Kimsesiz Çocuklar için düzenleyeceğimiz İftar Programında Sevgi Evlerindeki kardeşlerimizle birlikte piknik alanında bir araya geleceğiz. Sadece iftar vermek değil onlarla eğlenerek hoş vakitler geçireceğiz. Ülkelerinden uzakta öğrenim görmek için gelen kardeşlerimizin iftarda yalnız olduklarını düşünmemeleri için bir araya gelerek iftarda buluşacağız. Sınav haftası dolayısıyla günleri yoğun geçen ve iftar için hazırlanamayan öğrenci kardeşlerimizin evlerine, yemeklerimizle birlikte misafir olacağız. Halep için kardeşlik zamanı, projesi kapsamında Suriye'nin Atme bölgesinde ilçelerimizin adını vererek kurmuş olduğumuz 31 yardım çadırında kalan kardeşlerimizle buluşarak şehrimizden götürdüğümüz yardımları ileteceğiz. İlçelerde de, geçen sene yapmış olduğumuz ‘Gönül Sofrası’ iftar programlarımız bu sene de yapılacaktır."

"Hedef 2 Milyon Genç Üye" projesi kapsamında ramazanda planlanan programların tümünde üyelik çalışması yapılmasının ön görüldüğünü anlatan Çelik, "Ramazanın yaz ayına gelmesinin bir sonucu olarak iftar ve sahur arasındaki zaman farkının kısa olması insanların şehirlerin belirli noktalarında zaman geçirmesine neden olmaktadır. Üye çalışmamızın iftarlardan sonra insanların yoğun olarak bulunduğu noktalarda yapılması ön görülmektedir. Yardıma muhtaç olan aileler belirlenecek ve çocuklarına yaşlarına uygun olarak bayramlık hediye alınacaktır." ifadelerini kullandı.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :