AK Parti Konya İl Başkanı Sorgun'dan ilçelere veda ziyareti

AK Parti Konya İl Başkanı Sorgun'dan ilçelere veda ziyareti

KONYA (AA) - 5. Olağan AK Parti Konya İl Kongresi öncesi il başkanı adayı olmadığını açıklayan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Selçuklu, Çumra, Hadim, Taşkent, Bozkır ve Güneysınır...

KONYA (AA) - 5. Olağan AK Parti Konya İl Kongresi öncesi il başkanı adayı olmadığını açıklayan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Selçuklu, Çumra, Hadim, Taşkent, Bozkır ve Güneysınır İlçe Teşkilatları ve belediye başkanlarına veda ziyaretinde bulundu.

5. Olağan İlçe Kongreleri dolayısıyla yeni ilçe başkan ve yönetimlerini tebrik eden Sorgun, 5 yıl gibi uzun bir süre il başkanlığı yaptığını, bu süre içerisinde tüm teşkilatlarla önemli çalışmalara ve başarılara imza attıklarını dile getirdi.

Görevde bulunduğu 5 yıldır ilçelere defalarca geldiklerini, teşkilatların tüm birimleriyle birçok çalışmalar yaptıklarını ifade eden Sorgun, şunları kaydetti:

"Böyle bir zamanda bu baki davada hak rızası ve halk hizmetinde olmak bizim için en önemli olan şeydi. Yoksa Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı, Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan olduğu bir dönemde kimin il veya ilçe başkanı olduğu önemli değil. Önemli olan bu davanın devamıdır. 5. Olağan İlçe Kongrelerimizi tamamladık. Tüm ilçe teşkilatlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Tabii durmak yok diyoruz. Zaten ilçelerimiz de yeni dönem çalışmalarını başlattı. Ama yeni ilçe yönetimlerimiz için Fatiha, bizim içinse Hatim Duası zamanı geldi. Hepinizden haklarınızı helal etmenizi diliyorum."

Sorgun, ziyaretin sonunda ilçe başkanları, belediye başkanları, ilçe yönetimleri ve belediye meclis üyelerine hediye takdim etti. 

Ziyaretlere, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Dündar, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Ünüvar ile Mehmet Ali Algül de katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı