AK Parti Konya İl Başkanı Angı: Filistin'e destek vermeye devam edeceğiz

AK Parti Konya İl Başkanı Angı: Filistin'e destek vermeye devam edeceğiz

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Filistin'deki olayları değerlendirdi ve Türkiye'nin uluslararası arenada Filistin'in yanında durduğunu, barış için görüşmelere devam ettiğini vurguladı.

Çifte standart göze çarpıyor

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Filistin'in yıllardır yaşadığı acılardan sonra son dönemde İsrail'in vahşetine maruz kaldığını ifade etti. Angı, uluslararası toplumun İsrail'in uluslararası hukuku ihlal eden hareketlerine sessiz kaldığını ve çifte standartın bu konuda da göze çarptığını belirtti.

Türkiye'nin İsrail Karşıtı Tavrı

Başkan Angı, Türkiye'nin Filistin'e destek verme konusundaki kararlılığını vurgulayarak, Türkiye'nin uluslararası arenada Filistin'in yanında durduğunu ve bu haksızlığın sona erdirilmesi, ateşin söndürülmesi ve kalıcı bir barışın sağlanması için tüm taraflarla görüşmelerine devam ettiğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cuma Günü Program İptali

Angı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cuma günkü Konya programının iptal edildiğini açıkladı. Programın iptaline gündemin sıcaklığı ve sürekli temaslar neden olduğunu belirten Angı, Konya'nın dünyadaki tanınırlığını artırmak amacıyla düzenlenen organizasyonun şehir için önemli bir başarı olduğunu ifade etti.

Dünya Dengelerini Koruma Hassasiyeti

Başkan Hasan Angı, dünya dengelerini koruma hassasiyetinin önemine vurgu yaparak, Türkiye'nin bu pozisyonunu daha da güçlendireceğini ve çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.