AK Parti Konya Hüyük İlçesi Belediye Başkan Adayı Mehmet Çiğdem Kimdir?

AK Parti Konya Hüyük İlçesi Belediye Başkan Adayı Mehmet Çiğdem Kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Konya Hüyük İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Mehmet Çiğdem'i seçti. Mehmet Çiğdem kimdir?

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti, Konya Hüyük İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. Konya Hüyük İlçesi Belediye Başkan adayı olan Mehmet Çiğdem kimdir?

MEHMET ÇİĞDEM KİMDİR?

Çiğdem, 20 Kasım 1974 tarihinde Konya, Beyşehir'de dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Çavuş'ta, lise eğitimini ise Hüyük'te tamamladı. Halen Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde lisans eğitimine devam ediyor.

EN GENÇ BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

Başkan adayı Çiğdem, Konya'da açtığı gıda firmasıyla marka haline geldi. 2004 ve 2009 yıllarındaki Yerel Seçimlerinde AK Parti Çavuş Belediye Başkanı seçilerek, en genç belediye başkanı olmaya hak kazandı. Başkanlık döneminde birçok kurum ve kuruluştan 11 kez 'Yılın En Çalışkan Başkanı Ödülü'nü aldı. Birçok sivil toplum kuruluşunda üyeliği bulanan Mehmet Çiğdem, son olarak 'Umut Yolu Derneği' kuruluş çalışmalarında yer aldı. Siyasi hayatına AK Parti'de başladı ve halen Çavuş Belediye Başkanlığı görevini sürdürüyor.

BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILIĞI YAPIYOR

Sırasıyla İstanbul Beyoğlu Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Basın Halkla İlişkiler ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü görevlerinin ardından Beyoğlu Belediye Başkan Yardımcılığı yapıyor. Mehmet Çiğdem, evli ve 2 çocuk sahibidir.