AK Parti Konya, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları’nı sürdürüyor

AK Parti Konya, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları’nı sürdürüyor

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’ne 11 gün kaldı. AK Parti Konya İl Teşkilatı da bir yandan AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak ve Başbakan Erdoğan’ı vatandaşa anlatmak için yürüttüğü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor...

Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’ne 11 gün kaldı. AK Parti Konya İl Teşkilatı da bir yandan AK Parti Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak ve Başbakan Erdoğan’ı vatandaşa anlatmak için yürüttüğü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor öte yandan da 9 Ağustos’ta Başbakan Erdoğan’ın Konya’da yapacağı miting hazırlıklarını sürdürüyor.

Köşk yarışı, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nin yapılacağı 10 Ağustos’un yaklaşması ile iyice kızıştı. Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanlığı da çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

İl Teşkilatı, Konya merkez ve 31 ilçe ile koordineli çalışarak AK Parti Adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istiyor… Önceki seçimlerde olduğu gibi 10 Ağustos’ta da Konya’dan en büyük desteği vermeyi hedefleyen AK Parti Konya, çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

AK Parti Konya İl Teşkilatı, AK Parti Konya Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ile Başbakan Erdoğan sevdalısı vatandaşların da katıldığı programlar kapsamında STK, esnaf, hastane ve vatandaş ziyaretleri, salon toplantıları ile seçmen bazlı çalışmalar yapılıyor…

SORGUN; “EN BÜYÜK DESTEK YİNE KONYA’DAN OLACAK”

10 Ağustos’u çok önemsediklerini ve bu bağlamda çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun; “Bugüne kadar yapılan tüm seçimlerde olduğu gibi bu seçimler öncesinde de AK Parti Ailesi olarak büyük bir kaynaşma ve dayanışma içerisindeyiz. Bu enerji ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gayet verimli ve başarılı süren çalışmalarımızda eski Türkiye ile yeni Türkiye arasındaki farkları vatandaşımıza anlatıyoruz. Aslında milletimiz bu farkı 12 yıldır yaşayarak görüyor zaten. Dolayısıyla da çalışmalarımız ve ziyaretlerimizde vatandaşımızın büyük ilgisi ile karşılaşıyoruz. Temel hedefimiz Konya’dan Sayın Başbakanımıza en büyük desteği vermek. Bu yolda da geceli gündüzlü çalışıyoruz” dedi.

SORGUN; “HAYDİ KONYA! YENİDEN TARİH YAZMAYA”

30 Mart Yerel Seçimleri öncesinde yani 28 Mart’ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmayı planladığı ancak sağlık sorunları dolayısıyla katılamadığı tarihi mitinge emniyet kayıtlarına göre 250 bin vatandaşın katıldığını hatırlatan Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, şunları söyledi; “O tarihi mitingi Dışişleri Bakanımız Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu yapmış ve büyük bir coşku ile o günü tamamlamıştık. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl Cumhurbaşkanlığı Seçimleri çalışmaları kapsamındaki son mitingi Konya’da yapacak. Hem Başbakanımız, hem partimiz ve elbette ki bizler, Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nin arifesindeki bu mitingi son derece önemsiyor ve yine tarihi katılım için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Yine ‘Haydi Konya! Yeniden Tarih Yazmaya’ ve ‘Duymayan Kalmasın Gelmeyen Kalmasın’ diyoruz. 9 Ağustos Cumartesi günü saat 15:00’da Kent Meydanı’ndaki bu tarihi mitinge tüm Konyalı hemşehrilerimizi bekliyoruz.”