AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Akçay:

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Akçay:

"Artık seçimler bitti, şimdi hizmet zamanıdır"

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, 1 Kasım seçimlerinin ülkeye, millete, AK Parti'ye ve vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek, artık seçimler bittiğini ve sıranın hizmet zamanı olduğunu söyledi.

Akçay, partisinin il başkanlığı konferans salonunda yaptığı basın açıklamasında, 1 Kasım seçimlerinde tulum çıkartan illerin il başkanlarına Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun teşekkür belgesi verdiğini dile getirdi.

AK Parti'nin kurulduğu andan itibaren girdiği her seçimi kazandığını belirten Akçay, şöyle konuştu:

"1 Kasım seçimleri ülkemize, milletimize, partimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Artık seçimler bitti, şimdi hizmet zamanıdır. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti yaklaşık yüzde 50 oy olarak tek başına güçlü bir iktidar oldu. Seçimlerde Kırıkkale'de 3-0 yaptık. Yani 3 milletvekilini de kazanarak tulum çıkardık. Bizim bu başarımızı Başbakanımız Davutoğlu tarafından teşekkür belgesi verilerek tebrik edildik. Biz de buradan Başbakanımız Davutoğlu'na teşekkür ediyoruz."

Seçimin ertesi günü sahaya çıktıklarını ifade eden Akçay, 1 Kasım seçimlerinin ardından MHP ve CHP'ye oy veren vatandaşların da mutlu olduklarını, geleceğe güvenle, mutlulukla ve istikrarla baktıklarını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı