AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Özek'e ziyaret

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Özek'e ziyaret

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Genel Sekreteri Suat Cihangir, AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığına atanan Şükrü...

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Genel Sekreteri Suat Cihangir, AK Parti Keçiören İlçe Başkanlığına atanan Şükrü Özek'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Özek’e yeni görevinde başarı dileklerini ileten Cihangir, "Çubuk Belediye meclis üyeliğindeki başarılı çalışmalarınızın inşallah artarak Keçiören’de de gösterirsiniz. Biliyorsunuz Keçiören, Çubuk bizim için önemli ilçelerimizdendir. Keçiören’de de üniversitemizin bazı bölümleri bulunmaktadır. Her iki ilçemiz için de üniversite olarak bizim bazı plan ve projelerimiz bulunuyor." dedi.

AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Özek ise bayrak yarışını teslim almaktan mutlu olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, ülkenin birliği, beraberliği ve kardeşliği için canla başla hizmet ettiğini anlatan Özek, şöyle devam etti:

"Türkiye’nin bugün olduğu konumdan rahatsız olan ülkeler olduğu gibi içimizde de hainler var. Dışarıdakiler ülkemizin ilerlemesini engellemeye çalışırken, içeridekilerde ekonomi konusunda, gelişmişlik anlamında, istikrarı, sürekliliği görmezden geliyorlar. Tüm bunlara rağmen insan odaklı çalışma gerçekleştiren partimizin önemli ayaklarından biri olan Keçiören İlçe Başkanlığı olarak biz de partimiz adına vatandaşlarımıza en iyi hizmeti nasıl sunabiliriz, bunun çabası ve gayreti içinde olacağız. Bugüne kadar elde edilen başarıları önümüzdeki günlerde de taçlandıracağız. İnşallah tüm ilçe halkımızla birlikte daha güzel başarılara imza atmak için çalışacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :