AK Parti Karatay'dan istişare toplantısı

AK Parti Karatay'dan istişare toplantısı

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Celaleddin Karatay Kongre Merkezinde düzenlediği istişare toplantısında teşkilat mensuplarını bir araya getirdi.

 

        Toplantıya AK Parti İl Başkanı Musa Arat, AK Parti Konya Milletvekili Adaylarından H. Ahmet Özdemir, Leyla Şahin, Ömer Ünal ve Ziya Altunyaldız, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İlçe Belediye Başkanları, Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, İl Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Poçanoğlu, Meram ve Karatay İlçe Kadınlar Kolu Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Mahalle temsilcileri ve çok sayıda parti teşkilat mensubu katıldı.

        Toplantıda söz alan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç konuşmasına teşkilat mensuplarının mübarek üç aylarını tebrik ederek başladı. Karatay hakkında katılımcılara bilgi veren Genç, yüzölçümü olarak 2 Milyon 780 m² olan Karatay'ın  Cihanbeyli'den sonra Konya'nın ikinci büyük ilçesi olduğunu söyledi. Karatay'ın 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde %82, 2014 yerel seçimlerinde %76.6 ve 2011 genel seçimlerinde ise %81.7 civarında oy aldığını ifade eden Mehmet Genç, Karatay hem Konya'da hem de Türkiye'de önemli dereceler yaptığını dile getirerek bu dereceyi 7 Haziran seçimlerinde de muhafaza edeceklerini sözlerine ekledi.

        Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise konuşmasında birlik ve beraberlik içerisinde yapılan çalışmalarla Karatay'ın gelişerek çok daha güzel bir konuma geldiğini söyledi. Yaklaşan 7 Haziran seçimleri öncesi bu birlik ve beraberlik içerisinde Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na gereken desteği hem Konya hem de Karatay olarak verileceğinin altını çizdi.

        Ardından söz alan AK Parti Konya Milletvekili Adayları Ömer Ünal, H.Ahmet Özdemir ve Leyla Şahin ise konuşmalarında zor bir dönemde olduklarını ve 7 Haziran genel seçimlerinde Konya'nın Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na gereken desteği vereceğini bu nedenle de teşkilat mensupları ile birlikte seçim çalışmalarını birlikte yürüteceklerinin mesajını verdiler.

        Toplantıda son olarak söz alan AK Parti İl Başkanı Musa Arat, siyaset kazanlarının fokur fokur kaynadığını ifade ederek hızla yaklaşan genel seçimlere doğru gidildiğini vurguladı. Konya'nın bu zamana kadar hep yük aldığını ve üzerine düşen görevi yaptığını dile getiren Arat, 40 Bin m² lik Konya'yı adım adım, karış karış gezerek mazlumlara ve mağdurlara ulaşılmasını, AK Parti'nin vizyonunu ve misyonunun anlatılması gerektiğini kaydetti. Musa Arat ayrıca konuşmasının sonunda Cuma günü Büyükşehir Belediyesi 10 Bin kişilik Spor salonunda yapılacak aday tanıtım törenine herkesi davet etti.

        Konuşmaların ardından katılımcılara geleneksel düğün pilavı ikram edildi.