AK Parti Karatay’da delege seçimleri yapıldı

AK Parti Karatay’da delege seçimleri yapıldı

AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongre delege seçimi gerçekleştirildi.

 
AK Parti Karatay İlçe Başkanlığı 7. Olağan Kongre delege seçimi gerçekleştirildi. Yoğun katılımın yaşandığı delege seçimlerinde 400 delege belirlendi. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, 7. Olağan Kongre sürecinin hayırlı olmasını dileyerek “AK Parti ailesi olarak tüm teşkilatlarımızda tam bir demokrasi şöleni yaşanıyor” dedi. 
Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Teşkilatı, 7. Olağan Kongre takvimi kapsamında delege seçimini tamamladı. 
Aziziye Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirilen seçimlerde AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı’nda üyeliği bulunan seçmenler, 400 delegenin seçimini yaptı.
 
2020 yılı içerisinde gerçekleştirilecek.
İlçe Başkan Mehmet Genç, teşkilatlarında bugün tam anlamıyla bir demokrasi şöleni yaşandığını, birlik ve beraberlik içerisinde delege seçimlerini gerçekleştirdiklerini belirterek sürecin hayırlar getirmesini diledi. 
Mehmet Genç, şunları söyledi: “Bilindiği gibi partimiz için 7. Olağan Büyük Kongre süreci başladı. Bugün de söz konusu sürecin önemli bir aşaması olan delege seçimlerini yaptık. Hiç bir huzursuzluk ve kargaşa yaşanmadan AK Parti’ye ve AK Partiliye yakışır bir şekilde delege seçimlerimizi tamamladık. Teşkilatımız, demokrasi adına örnek bir seçimi daha geride bırakmıştır. Parti üyelerimiz sandığa giderek özgür iradeleriyle delege seçimlerini yaptılar. Bugüne kadar olduğu gibi bu delege seçimlerimiz de yoğun bir katılımla gerçekleşmiştir. Ben, bu vesileyle bu demokrasi şölenine katkı sunan tüm hemşehrilerime, dava arkadaşlarımıza ve bütün teşkilat mensuplarıma çok teşekkür ediyorum. Seçimlerimizin ve 7. Olağan Kongre sürecinin partimize, ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.”
906257a9-cb4b-4d7a-be5b-cb70d280b490.jpge33e9a3b-23a4-4388-9bb7-201e26f1fd51.jpg
 
64e54117-f66f-4bec-9d07-ddad8a198c32.jpg

Etiketler :