AK Parti Karatay taşrada halkla buluştu

AK Parti Karatay taşrada halkla buluştu

7 Haziran Genel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte seçim çalışmalarına taşradan başlayan AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı, halkla bir araya gelerek destek istedi

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Dr. Abdullah Ağralı ve Dr. Hüsniye Erdoğan, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl ve Karatay İlçe teşkilatı üyelerinin katıldığı seçim gezisi ilk olarak Akörenkışla mahallesinden başladı. 6360 sayılı Yeni Büyükşehir yasasıyla mahalle olarak bağlanan köylerde halkla bir araya gelerek bölgeye yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2014 yerel seçimlerinde verilen destekden dolayı halka teşekkür ederek aynı desteğin 7 Haziran Genel seçimlerde de verilmesini istedi. Karatay Belediyesi olarak 2014 yılında 50 km’lik yayla yolu yapıldığını dile getiren Hançerli, her yıl 50 km’lik yayla yolunun kumlanacağını vurguladı. Yeni bağlanan mahallelere kazandırılan çocuk parkları tabanına kauçuk kaplandığını belirten Hançerli, 2015 yılı içerisinde taşrada asfaltsız yer kalmayacağının müjdesini verdi. “Yerel yönetimler olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yapıyoruz” diyen Başkan Mehmet Hançerli, yaklaşan genel seçimde Başbakanımız Ahmet Davutoğluna destek verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Ardından söz alan AK Parti Konya Milletvekili Adayı Dr. Abdullah Ağralı Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını getirdiklerini belirterek 2015 yılı genel seçimlerinin Türkiye için hayati önem arz ettiğini ifade etti. “Konya olarak Sayın Başbakanımıza fazlasıyla destek vermemiz gerek” diyen Ağralı, halkın desteğiyle AK Partinin yeniden tek parti olarak hükümet olacağını ve bütün problemlerin çözüleceğini vurguladı. Karatay Belediyesinin taşraya gereken hizmeti layıkıyla yaptığına bu gezi ile şahit olduklarını dile getiren Abdullah Ağralı, yaklaşan 7 Haziran seçimleriyle AK Parti’yi tek başına iktidara taşımak için sizin desteklerinizi bekliyoruz dedi.

Gerçekleştirilen seçim gezisiyle çocukları da unutmayan Başkan Mehmet Hançerli ve Dr. Abdullah Ağralı, çocuklara oyuncaklar vererek bölge insanıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Dr. Hüsniye Erdoğan ise AK Parti Karatay Kadın kolları eşliğinde İlçe merkezinde hem kapı kapı hem de Pazar yerlerini dolaşarak AK Parti’ye destek istedi.