AK Parti Karatay muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Karatay muhtarlarla bir araya geldi

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Milletvekili Leyla Şahin Usta ve Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay’a bağlı mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi.

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Genç, Milletvekili Leyla Şahin Usta, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile muhtarların da hazır bulunduğu bulaşmada Milletvekili Usta ve Başkan Genç, muhtarlara Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgi verdi.

Başkan Genç, toplantıda yaptığı konuşmada, muhtarlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi muhtarlarımız bulundukları mahallelerin liderleridir. Mahallelerimizdeki sorunların çözümlerinde her zaman diyalog içinde olduğumuz muhtarlarımız ile bundan sonraki süreçte de daha güçlü bir şekilde halka hizmet, Hakk’a hizmet düsturu ile çalışmaya devam edeceğiz" Organizasyon sebebiyle parti teşkilatımızın yetkililerine ve Karatay Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Hançeli’ ye, muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. dedi.

Milletvekilimiz Leyla Şahin Usta, 16 Nisan'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Halk oylaması sistemine ilişkin olarak gerekli bilgilendirmede bulundular. Referandumda daima millet kararımız evet diyoruz" ifadelerini kullandı.