AK Parti Karaman 6. Olağan İl Kongresi

AK Parti Karaman 6. Olağan İl Kongresi

Kalkınma Bakanı Elvan:"Hain terör örgütü FETÖ, PKK, DEAŞ ve diğer bütün terör örgütleri, onların içerideki ve dışarıdaki iş birlikçileri, tüm kesimler, bu davayı yıkmak için 16 yıl boyunca her türlü yolu denediler. Türkiye'yi bölmek ve parçalamak için ell

KARAMAN (AA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Hain terör örgütü FETÖ, PKK, DEAŞ ve diğer bütün terör örgütleri, onların içerideki ve dışarıdaki iş birlikçileri, tüm kesimler, bu davayı yıkmak için 16 yıl boyunca her türlü yolu denediler. Türkiye'yi bölmek ve parçalamak için ellerinden geleni yaptılar ama hiçbir zaman başarılı olamadılar ve olamayacaklar." dedi.

Elvan, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı AK Parti Karaman 6. Olağan İl Kongresi'nde, bugünün, Hazreti Mevlana'nın Hakk'a yürüdüğü ve "düğün gecesi" olarak tarif edilen gün olduğunu anımsattı.

Hazreti Mevlana'nın ruhunun sindiği bu toprakları vatan yapanları rahmet ve minnetle anan Elvan, AK Parti kongrelerinin demokrasi şöleni olduğunu ve düğün günü gibi gerçekleştirildiğini ifade etti.

Elvan, AK Parti'nin milletin kara bahtını "ak" etmek için yola çıktığını belirterek, "AK Parti, Anadolu insanının kara günleri bir daha görmemesi için, hakimiyetin kayıtsız ve şartsız milletin olması için yola çıktı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde güçlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önderliğinde Türkiye'nin 2023 ve 2053 hedeflerini de gerçekleştireceğini dile getiren Elvan, tek vatan, tek bayrak, tek devlet ve tek millet ülküsünden taviz verilmediğini vurguladı.

- "Bu davayı yıkmak için 16 yıl boyunca her türlü yolu denediler"

Türkiye'nin hiçbir bir engel tanımadan kendi geleceğini ve medeniyetini yeniden inşa ettiğinin altını çizen Elvan, şunları kaydetti:

"Karaman, davasına, ülkesine ve adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'a, reisine sahip çıkıyor. Bu davanın bugünlere ulaşması kolay olmadı. Partimize yönelik kapatma davası, e-muhtıra, gezi kalkışması, 17-25 Aralık polis ve yargı darbe girişimi,15 Temmuz hain darbe girişimi... Hain terör örgütü FETÖ, PKK, DEAŞ ve diğer bütün terör örgütleri, onların içerideki ve dışarıdaki iş birlikçileri, tüm kesimler, bu davayı yıkmak için 16 yıl boyunca her türlü yolu denediler. Türkiye'yi bölmek ve parçalamak için ellerinden geleni yaptılar ama hiçbir zaman başarılı olamadılar ve olamayacaklar. Bu davanın yedi düvele karşı dimdik duran bir lideri olduğunu unuttular. Mazlumların sesi olan, zulme boyun eğmeyen, zalime geçit vermeyen dünyanın 5'ten büyük olduğunu, o büyüklerin yüzüne vuran adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'ı unuttular. Davasına sahip çıkan, lideriyle yürüyen, ülkesi için göğsünü tanka, topa ve tüfeğe siper eden bu aziz milleti unuttular."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :