AK Parti Kadınlar'da projeler hazır

AK Parti Kadınlar'da projeler hazır

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan, yeni dönem çalışmalarını ve projelerini anlatarak, “Yeni dönemde insanlara daha çok fayda sağlayacak projeler üretmeye çalışacağız” dedi

12 Ocak’ta AK Parti Konya İl Kadın Başkanlığı'na atanan Esra Doğan, çalışmalarını ve yeni projelerini Memleket gazetesine değerlendirdi.  AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan, AK Parti’nin daha çok hizmet yapması için daha çok çalışmaya başladığını söyledi. Son yapılan yenilenme hareketiyle yeni sürecin daha verimli geçeceğini dile getiren Doğan, devraldığı görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığını belirtti. Şimdiye kadar görev alan Kadın Kolları Başkanlarının her zaman partiye büyük katkısı olduğunu ifade eden Doğan, “Biz de görevimizi aldık ve bunun üzerine daha fazla koymanın derdindeyiz. Hedeflerimiz burada daha çok yüksek ve daha çok kesime hitap etmek istiyoruz. Herkesi kucaklayacak bir yaklaşımla bu görevi üstlendim. Bunların yanında insanlara daha çok fayda sağlayacak projeler üretmeye çalışacağız” dedi.

esra-dogan--(3).jpg

ÇALIŞMALARIMIZ SAMİMİYET İÇİNDE SÜRECEK

Türkiye illeri içinde Konya’nın önemli bir konuma sahip olduğunu söyleyen AK Parti  İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan, “Konya’da yapacağımız çalışmalar büyük önem taşıyor işin doğrusu yapacağımız çalışmamalarda zorlanacağız. Burada oy oranımızın yüksek olmasına bakılmaksızın bu oy oranını daha çok ne kadar artırabiliriz bunun üzerinde yoğunlaşacağız. Konya’da seçim çalışmalarını yaparken insanlara dokunmanın yanında büyük bir samimiyet göstereceğiz. Bunun yanında çalışmalarımızı daha disiplinli ve düzenli olarak planlayacağız” şeklinde konuştu.

GENÇ KADINLARA GÖREVLER DÜŞECEK

Teşkilatlanma yapışanda değişikliklerin ve devam edeceklerin olduğunu söyleyen Başkan Doğan, burada AK Partili genç kadınlara büyük işler düştüğünü söyledi. Yeni teşkilatlanmanın ipuçlarını da veren Doğan, “Bazı teşkilatlarda muhtemelen değişiklikler olacak. Kadın kollarından görevi bırakmak isteyen ve devam etmek isteyenler var. Bunların hepsini ilçe parti ve belediye başkanlarımızla bir araya gelerek  değerlendirmeler yapacağız. Bu çalışmalarımıza başlamadan önce kendi ekibimizi tam olarak kurma telaşındayız. Kendi ekibimizi çalışmaların sonlandırmak üzereyiz önümüzdeki hafta başlarında İl Kadın Kolları ekibimizi açıklamayı planlıyoruz.  Yeni yönetimimizde genç arkadaşlara da görevler vereceğiz. Yeni ekibimizin hemen hemen yarısının genç olmasını öngörüyoruz” dedi.

esra-dogan--(6).jpg

İDOLÜM CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN

Çalışmalarında idol olarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı  örnek aldığını dile getiren Esra Doğan, “Cumhurbaşkanımızı her zaman dava aşkıyla örnek aldım ve benim idolüm kendisi oldu.   AK Parti’de artık yeni dönem başladı ve bizlerde kendimizi buna göre hazırladık. Görevi devralmamdan sonra hemen bu doğrultuda çalışmaları gerçekleştirmeye başladım.  Ekibimiz ne kadar çalışkan ve sağlam olursa yaptığımız çalışmalardan da o kadar verim alabiliriz. İlçe teşkilatlarıyla birlikte ve uyumlu şekilde hareket edeceğiz” diye konuştu.

esra-dogan--(12).jpg

KADIN HAKLARI KONUSUNDA GENİŞ ÇALIŞMALAR GELİYOR

Kadınlara yönelik çalışmaların anlatan Doğan, teşkilatlanma sürecinin bitmesinden sonra Konya’daki kadınlarla ilgili birçok projelerinin olduğunu söyledi. Geçtiğimiz hafta Konya’ya bir dizi ziyaretler için gelen AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakcı Kan ile yapılan görüşmeleri de açıklayan Başkan Doğan, “Kadın hakları ile ilgili geniş kapsamlı bir çalışma hazırlıyoruz. Bu çalışmalarımız şiddete maruz kalmış kadınlar, 28 Şubat sürecinde mağdur olmuş kadınlar, 15 Temmuz şehit ve gazi aileleriyle ilgili çalışmalar ile bunların yanında kadınları ilgilendiren her konuya değineceğiz. Günümüzün en önemli konularından birisi kadın hakları olduğu için bizlerde bu konuda üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız. Bunun yanında Suriyeli mağdur olan kadınların da arkasında duracağız” dedi.  M. Ali Elmacı, Servet R. Çolak – Memleket