AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak:

AK Parti İstanbul İl Başkanı Şenocak:

"AK Parti, kendisini yenileyen ve camiasına yeni üyeler katarak milletin takdirini kazanmış bir harekettir. İnşallah 2019 yolunda yapacağımız işlerle milletimize hizmete devam edeceğiz"

İSTANBUL (AA) - AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, "AK Parti, kendisini yenileyen ve camiasına yeni üyeler katarak milletin takdirini kazanmış bir harekettir. İnşallah 2019 yolunda yapacağımız işlerle milletimize hizmete devam edeceğiz." dedi.

Şenocak, İstanbul’da AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar farklı dönemlerde görev yapmış ilçe başkanlarını, il başkanlığında ağırladı.

Programa İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve AK Parti’nin kuruluşundan bugüne, farklı dönemlerde görev yapmış ilçe başkanları katıldı.

Bugüne kadarki emeklerinden dolayı önceki dönemlerde görev yapan ilçe başkanlarına teşekkür eden Şenocak, şunları kaydetti:

"Bu kutlu davada beraber yürüdüğümüz, aynı bayrağı taşıyıp emek verdiğimiz siz kıymetli başkanlarımızı ağırlamaktan onur duyduk. İstanbul’a hizmet anlamında kuruluşundan bugüne, farklı dönemlerde görev yapmış tüm dava arkadaşlarımızın bilgi birikimi ve tecrübelerinden faydalanacağız. AK Parti kurulduğu günden bu yana Türkiye’ye en iyi şekilde hizmet etmiş Türkiye’nin kaderini değiştirmiştir. Bugün AK Parti’nin kaderi Türkiye’nin adeta kaderi olmuştur. Çok çalışacağız, çok gayret edeceğiz. Ülkemizi daha ileriye taşıma noktasında üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde ifa edeceğiz."

AK Parti’nin gücünü milletten almış milli iradenin sesi olduğunu ifade eden Şenocak, "16 Nisan'dan sonra Türkiye’de siyasi sitem değişti. Artık seçim barajı yüzde 50+1’dir. 2019’a doğru giderken yeni sitemin gerektirdiği çalışma yöntemine ve hareket tarzına kendimizi hazırlayacağız. Geçmişte hep beraber çok kıymetli işler yaptık. AK Parti, kendisini yenileyen ve camiasına yeni üyeler katarak milletin takdirini kazanmış bir harekettir. İnşallah 2019 yolunda yapacağımız işlerle milletimize hizmete devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kongre sürecinin AK Parti için hayırlı olmasını dileyen Bayram Şenocak, sözlerini, "Türkiye, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bütün dünya mazlumlarının ve mağdurlarının artık bir umut olarak baktığı bir ülke haline geldi. Hep birlikte, omuz omuza vererek 2023-2053-2071 hedeflerine emin adımlarla ulaşacağız. Çalışmalarımızla ilgili başarı temennileriniz için her birinize teşekkür ediyorum." diye tamamladı.

Konuşmasının sonunda kuruluşundan bugüne kadar AK Parti teşkilatlarında görev yapanlara teşekkür eden Şenocak, hayatını kaybeden teşkilat mensuplarına da Allah'tan rahmet diledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :