‘’AK Parti ile Türkiye şaha kalkacak’’

‘’AK Parti ile Türkiye şaha kalkacak’’

AK PARTİ 25. dönem Konya Milletvekili Aday Adayı, Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler eski Müşaviri Havvanur ÜNVER ALTUN; “AK PARTİ, milletin demokrasi önünde ortaya koyduğu güçlü bir haykırış olduğunu, YENİ ANAYASA ve PARALEL YAPIYLA MÜCADELEDE millet

‘2023 TÜRKİYE’sini  HEP BİRLİKTE  İNŞA  EDECEĞİZ’

Ünver ALTUN;  ‘’ Bizim Türkiye için çok büyük hayallerimiz, çok önemli hedeflerimiz var. AK Parti’nin daima insan odaklı bir siyaset yürüttüğünü, “insanı yaşat ki, devlet yaşasın...”  inancıyla yola devam ettiğini milletimiz biliyor. AK Parti sayesinde, Türkiye davasıyla, millet davasıyla biz bu yolda,  2023 hedeflerimize milletimizin bize çizdiği istikametle emin adımlarla ilerliyoruz’’  ifadelerinde bulundu.

Ünver Altun;  ‘’ Halk tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU’nun önderliğinde HEP BİRLİKTE GÜÇLÜ TÜRKİYE için mücadele edeceğiz.” dedi.

‘7 Haziran TÜRKİYE’NİN KADER SEÇİMİ’

Ünver Altun;  “7 Haziran’da yapılacak olan seçim TÜRKİYE’ nin KADER SEÇİMİ’  olduğunu, Ülke olarak çok zorlu bir dönemeçten geçtiğimizi,  milletimizin sağduyusuna sonuna kadar güvendiğimizi, Ülkemize, devletimize ve milletimize kumpas kuran şer odaklarını, vatan hainlerini milletimiz asla affetmeyecek.” dedi.

Ünver Altun;  “AK Parti doğudan batıya, güneyden kuzeye bütün Türkiye’nin partisidir. AK Parti bütün milletimizi kucaklayan bir partidir. Biz milletimizin gönüllerine talibiz. 7 Haziran’da milletimiz sandıklarda yine AK PARTİ diyecek.” İfadelerini vurguladı.

Ünver Altun;  “Bizim partimiz, 7’den 70’e, büyükten küçüğe herkesin; her bölgeden, her şehirden insanımızın gönlündeki tek parti,  Milletimizle beraber, Yeni Anayasa’yı yapacağız, Başkanlık Sistemi’ne geçeceğiz” dedi.