AK Parti İlçe Başkanı Şenol'a ziyaretler

AK Parti İlçe Başkanı Şenol'a ziyaretler

Beyşehir ilçesine bağlı Sadıkhacı Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol'u...

Beyşehir ilçesine bağlı Sadıkhacı Mahallesi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yusuf Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol'u ziyaret etti.

Çelik, beraberindeki dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği ziyarette İlçe Başkanı Şenol'a Sadıkhacı Mahallesi'ne yapılan hizmetlerde verdiği destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

Derneğin çalışmaları hakkında ziyaretinde bilgilendirmelerde de bulunan Çelik, yerleşim merkezine yapılan hizmetlerden dolayı hem dernek hem de mahalle sakinleri olarak büyük bir memnuniyet içerisinde olduklarını ifade ederek, "Bundan sonra yapılacak hizmetler hakkında da istişarelerde bulunduk başkanımızla. Kendisine bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan, samimi yaklaşımdan dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz." dedi.

Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı Çelik, İlçe Başkanı Şenol'a tarihi Eflatunpınar Hitit Kutsal Anıt ve Havuzu'nun görselinin yer aldığı bir tabloyu hediye etti.

Başkan Şenol da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Beyşehir'in 67 mahallesi gibi Sadıkhacı Mahallesi'ne de AK Parti iktidarları döneminde önemli yatırım ve hizmetlerin geldiğini, bundan sonra da gelmeye de devam edeceğini de sözlerine ekledi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :