Ak Parti Grup Başkanvekili Ünal:

Ak Parti Grup Başkanvekili Ünal:

"Bağımsızlık mücadelesinin ne anlama geldiğini en iyi Kahramanmaraşlılar bilir"

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, parti olarak kendilerine en büyük desteği veren illerin başında Kahramanmaraş'ın geldiğini belirterek, "Bağımsızlık mücadelesinin ne anlama geldiğini en iyi Kahramanmaraşlılar bilir" dedi. 

Kuşadası Kahramanmaraşlılar Derneği'nce bir restoranda düzenlenen programa katılan Ünal, partilerine yeni üye olan vatandaşlara rozet taktı. 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Aydın Milletvekili Adayı Zeynep Karahan Uslu'nun da eşlik ettiği programda konuşan Ünal, Kahramanmaraş'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halka seslendiğini, kentin tarihinin en görkemli mitinglerinden birine evsahipliği yaptığını vurguladı. 

Genel seçimlerde Kahramanmaraşlıların bir kez daha istiklal ve istikbalin gereğini yerine getireceğine inandıklarını vurgulayan Ünal, "Bağımsızlık mücadelesinin ne anlama geldiğini en iyi Kahramanmaraşlılar bilir. Daha meclis kurulmadan, 12 Şubat'ta düşmanı kendi içinden atan her bir Kahramanmaraşlı, yürüyen bir istiklaldir. Verdiğimiz ekonomik bağımsızlık mücadelesini, dış politikadaki bağımsızlık mücadelemizi, savunma sanayisindeki bağımsızlık mücadelemizi ve Recep Tayyip Erdoğan’ın ne yapmak istediğini en iyi anlayacak Maraşlıdır. Kahramanmaraş'a özel bir borcumuz ve vefamız vardır" diye konuştu.

Pprogramın ardından Ünal, Kuşadası sahilinde AK Parti İlçe Teşkilatı'nca düzenlenen "Sevgi Yürüyüşü"ne katıldı. 

Ünal, yürüyüş sırasında vatandaşlarla sohbet etti, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı