Ak Parti Grup Başkanvekili Ünal:

Ak Parti Grup Başkanvekili Ünal:

"Eski Türkiye'yi özleyenler, seçmeni kandırmak için 'onu da vereceğim, bunu da vereceğim' diyor ama biz hamdolsun 13 yıldan beri yapabileceğimiz şeyleri söylüyoruz, söylediğimiz şeyleri de yapıyoruz"

OSMANİYE (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Eski Türkiye'yi özleyenler, seçmeni kandırmak için 'onu da vereceğim, bunu da vereceğim' diyor ama biz hamdolsun 13 yıldan beri yapabileceğimiz şeyleri söylüyoruz, söylediğimiz şeyleri de yapıyoruz" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında geldiği Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde seçim irtibat bürosunun açılışını yapan Ünal, "eski Türkiye"de siyasetçilerin halka, tutamayacakları sözler verdiğini ifade etti.

AK Parti olarak 13 yıldan beri yaptıkları hizmetler sayesinde her yaştan insandan dua aldıklarını ve almaya devam edeceklerini anlatan Ünal, şöyle konuştu:

"Aziz milletimiz sayesinde hizmetleri yaptık. Bu millet Adnan Menderes'e sahip çıktı. Milletin iradesine sahip çıktı diye Menderes'i astılar. Turgut Özal, Necmettin Erbakan, Adnan Menderes ve Recep Tayyip Erdoğan gibi devlet adamları bu milletin evladı. Bu millet onları niye sevdi? Milletin değerlerine, inançlarına ve hayaline bağlı kaldığı için, teslim olmadığı, milletine hizmet ettiği ve iddialarından vazgeçmediği için sahip çıktı. 

Eski Türkiye'yi özleyenler seçmeni kandırmak için 'onu da vereceğim, bunu da vereceğim' diyor ama biz hamdolsun 13 yıldan beri yapabileceğimiz şeyleri söylüyoruz, söylediğimiz şeyleri de yapıyoruz. Yani ne aldanan ne de aldatan oluyoruz. Çünkü bizim milletimizle aramızda güven ve gönül birliği var."

Ünal, Andırın-Kadirli Karayolu'nun kısa sürede tamamlanacağını belirterek, seçimde AK Parti Milletvekili Adayı Mücahit Durmuşoğlu'na destek istedi.

Konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açışı yapıldı. Açılışa, Osmaniye Milletvekili Suat Önal, AK Parti Osmaniye İl Başkanı Hamza Tor, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Metin Doğan, milletvekili adayları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı