AK Parti Grup Başkanvekili Turan:

AK Parti Grup Başkanvekili Turan:

"Çoğu ülkeyi gezdim. Seven var, sevmeyen var ama nereye gitsem mazlumun ağabeyinin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu gördüm"

İSTANBUL (AA) - AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Çoğu ülkeyi gezdim. Seven var, sevmeyen var ama nereye gitsem mazlumun ağabeyinin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu gördüm." dedi.

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 2023 Gençlik Şurası'nda öğrencilerle bir araya gelen Turan, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana her zaman gençliğe önem verdiğini anlattı.

Bir öğrencinin Türkiye'nin dış ülkelere karşı duruşunu sorması üzerine Turan, şöyle konuştu:

"Çoğu ülkeyi gezdim. Seven var, sevmeyen var ama nereye gitsem mazlumun ağabeyinin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu gördüm. Avrupa'nın, İsrail'in adaletsizliklerine karşı dik duran yine Recep Tayyip Erdoğan'dır. AK Parti'nin dış politikası insan odaklıdır. Bu yönüyle AK Parti Türkiye'yi kendi medeniyet coğrafyasıyla tanıştırdı."

Turan, AK Parti Gençlik Kolları'nın, parti içindeki konumunun göstermelik olmadığını dile getirerek, "AK Parti'de Gençlik Kolları her zaman ana aktör oldu. Diğer partilerde gençler, tribünleri dolduran kitleler olarak görülürken AK Parti'de gençler en alt kademeden en üst kademeye parti siyasetinin en önemli aktörleri oldular. Belediye Meclis üyeliğinden milletvekilliğine kadar gençlerin siyasetteki katılımını artırmak için gençlerin çalışmalarını destekliyoruz. Böylece AK Parti sürekli gençleşerek yoluna devam etti." ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :