AK Parti Grup Başkanvekili Muş:

AK Parti Grup Başkanvekili Muş:

"Cumhurbaşkanımız Lozan ile ilgili fikirlerini söyledi diye 'ülkeye ihanet etti' imasında bulunan Kılıçdaroğlu'na tavsiyem; aynaya baksın ve kendi geçmişiyle yüzleşsin. Orada DHKP-C'li avukatlara, terörü öven akademisyenlere, Özgür Gündem'e nasıl sahip çı

TBMM (AA) - HÜSEYİN GAZİ KAYKI - AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Cumhurbaşkanımız, Lozan ile ilgili fikirlerini söyledi diye 'ülkeye ihanet etti' imasında bulunan Kılıçdaroğlu'na tavsiyem; aynaya baksın ve kendi geçmişiyle yüzleşsin. Orada DHKP-C'li avukatlara, terörü öven akademisyenlere, Özgür Gündem'e nasıl sahip çıktığını görecektir." dedi.

Muş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik, "Otur adam gibi Cumhurbaşkanlığını yap" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, haddini aştığını, pervasızlık ve saygısızlık yaptığını söyledi.

Mehmet Muş, şunları kaydetti:

"(Bu üslup ana muhalefet partisinin genel başkanına yakışmıyor) diyeceğim, ama Kılıçdaroğlu kendisine yakıştırıyor ki sürekli ve ısrarla bu üslubu kullanıyor. 'Siyasette uzlaşı' diyoruz, 'Yenikapı ruhu' diyoruz, ama Kılıçdaroğlu bu uzlaşı ortamını baltalamak için elinden geleni yapıyor.

Cumhurbaşkanımız, Lozan ile ilgili fikirlerini söyledi diye 'ülkeye ihanet etti' imasında bulunan Kılıçdaroğlu'na tavsiyem; aynaya baksın ve kendi geçmişiyle yüzleşsin. Orada DHKP-C'li avukatlara, terörü öven akademisyenlere, Özgür Gündem'e nasıl sahip çıktığını görecektir.

Bir yandan 'demokrasi' diyeceksin, 'fikir özgürlüğü' diyeceksin öte yandan Cumhurbaşkanımız Lozan ile ilgili fikrini söyledi diye hakaret edip linç etmeye kalkacaksın. Bunlar ikiyüzlü, sahte demokratlar. Kılıçdaroğlu'na tavsiyem; mahalle ağzıyla adamlık dersi vermeye kalkacağına millettin verdiği ana muhalefet görevini doğru düzgün yapsın."


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :