AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Karacan:

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Karacan:

"O kadar güçlenmemize, her türlü sıkıntıları hep birlikte ülkemizdeki tüm vatandaşlarımızla el ele kol kola aşmamıza rağmen şimdi de ekonomi üzerinden bir algı yürütmeye başladılar. Buna Türk halkı inanmıyor. Tüm dünya da inanmıyor sadece inanan belli bir

MERSİN (AA) - AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Harun Karacan, "O kadar güçlenmemize, her türlü sıkıntıları hep birlikte ülkemizdeki tüm vatandaşlarımızla el ele kol kola aşmamıza rağmen şimdi de ekonomi üzerinden bir algı yürütmeye başladılar. Buna Türk halkı inanmıyor. Tüm dünya da inanmıyor sadece inanan belli bir kesim var. İnandırmaya uğraşıyorlar." dedi.

Karacan, Mersin Valisi Ali İhsan Su'yu ziyaret ederek, kent hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Ağrı'nın Eleşkirt ilçesi kırsalında 15 Kasım'da düzenlenen operasyonda teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş İsmail Hakkı Doğan'ın Doğlu Mahallesi'ndeki baba ocağını ziyaret eden Karacan, partisinin Mersin İl Başkanlığına geçti.

Karacan, burada partililere hitaben yaptığı konuşmada, Mersin'in taleplerinin, isteklerinin neler olduğunu, neler yapabileceklerini görmeye geldiğini belirtti. Türkiye'nin güçlendikçe, büyüdükçe, kendi ayakları üzerinde durdukça ve hak ettiği yere gelmeye başladığı müddetçe herkesin bir tarafından çektiğini anlatan Karacan, şunları söyledi:

"MİT tırlarıyla başladılar. Gezi eylemleriyle devam ettirdiler, daha sonraki süreçte 15 Temmuz'u gördük.Şimdi de ı kadar güçlenmemize, her türlü sıkıntıları hep birlikte ülkemizdeki tüm vatandaşlarımızla el ele kol kola aşmamıza rağmen şimdi de ekonomi üzerinden bir algı yürütmeye başladılar. Buna Türk halkı inanmıyor. Tüm dünya da inanmıyor sadece inanan belli bir kesim var. İnandırmaya uğraşıyorlar. Türk'ün gücüne, AK Parti'nin bu millete nasıl hizmet etmeye kararlı olduğuna, AK Parti'nin ve liderinin bu ülkenin bir ferdi için yeri geldiğinde kefenini giyip yola nasıl çıktığını bilen insanlarla beraber bu memleket için gecesini gündüzüne katanlarla yol arkadaşı olduğum için onurluyum, gururluyum. Böyle bir liderimiz var. Böyle bir liderle beraber Türkiye'yi inşa etmek, Türkiye'ye hizmet etmek için yol alan bir kardeşinizim. Bunun için teşkilatlarımızın diri ve bir olması gerekiyor. Hep birlikte Türkiye olması gerekiyor."

- "Mersin'in ne kadar gelişirse, Türkiye o kadar gelişir"

Karacan, "Mersin kalkınırsa Türkiye kalkınır. Mersin ilerlerse Türkiye ilerler" şiarıyla yollarına devam etmeleri gerektiğini vurgulayan Karacan, "Mersin'in ne kadar gelişmesini sağlayabilirsek, Türkiye'nin de o kadar gelişmesini sağlarız. O yüzden ben teşkilat mensuplarının hepsine teşekkür ederim. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Hep birlikte 2019'a giden yolda bu memlekete borçlarını ödemek için, gelecek kuşaklara layık olduğu bir şekilde ülkeyi teslim etmek için hepimizin en iyi şekilde layıkıyla üzerine düşeni yapacağına ben inanıyorum." ifadesini kullandı.

Karacan, AK Parti'nin gençliğe ihtiyacının bulunduğuna işaret ederek, "Burada yaşı büyük olanlar 70'li 80'li yılları, Türkiye'nin nereden nereye geldiğini çok iyi biliyorlar. Ama maalesef yeni neslimiz bilmiyor. Yeni neslimize, kardeşlerimize Türkiye'nin 2023, 2053, 2071 vizyonunun anlatılması gerekiyor. Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız gençliğimize güveniyor." diye konuştu.

Daha sonra, Marehan Center'de düzenlenen sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle toplantı yapan Karacan, kendisine aktarılan sorunları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ileteceğini bildirdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :