AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Karlıova'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Karlıova'da

Bingöl'ün Karlıova Belediyesi'nin düzenlediği iftar programına katılan Yılmaz:- "Bu terör en büyük zararı bize veriyor, bu bölgede yaşayan insanlarımıza veriyor. Terörün olduğu yerde kalkınma olmuyor, insanlar doğru düzgün sosyal hayatlarını yaşayamıyorla

BİNGÖL (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'ün Karlıova İlçe Belediyesinin düzenlediği iftar programına katıldı.

Yılmaz, Karlıova ilçesinde yeni yapılan YİBO, Öğretmenevi ve inşaatı sürdürülen belediye hizmet binasında incelemelerde bulunarak, esnafı ziyaret etti.

Daha sonra öğretmenevinde düzenlenen iftara katılan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, ellerinden geldiğince ilçeye hizmet etmeye çalıştıklarını söyledi.

Tarihteki hiçbir dönemde AK Parti hükümetleri döneminde olduğu kadar ilçeye hizmet edilmediğini, insanların rahat, huzur ve güzel bir ortamda yaşamasını istediklerini vurgulayan Yılmaz, genç ve çocukların iyi yetişmesini arzuladıklarını belirtti.

"Genç ve çocukları kurda yem etmeyelim. Bakın İstanbul'da bir terör hadisesi yaşadık, 40'tan fazla insan hayatını kaybetti." diyen Yılmaz, din adına belli değerleri sömüren bir takım yapıların böyle eylemler yaparak insanların canına kıydığına dikkati çekti.

Dün Bingöl'de iki askerin şehit olduğunu anımsatan Yılmaz, şehit askerlere Allah'tan rahmet diledi.

Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Orada da etnik kimliği kullanarak birileri terör eylemi yapıyor. Hangi isim altında yapıyor oluyorsa olsun, kim olursa olsun din adına da yaparsa, etnik bir isim altında da yapsalar, ideolojik sebeplerden dolayı yapsalar da ve kim yaparsa yapsın teröre lanet olsun. Bu terör en büyük zararı da bize veriyor, bu bölgede yaşayan insanlarımıza veriyor. Terörün olduğu yerde kalkınma olmuyor, insanlar doğru düzgün sosyal hayatlarını yaşayamıyorlar. Terörün olduğu yerde demokrasi olmuyor, özgürlüklerimizi yeterince yaşayamıyoruz. Siyasi görüşlerimiz farklı olabilir, anlayışlarımız farklı olabilir ama bir noktada birleşmeliyiz. Artık yeter terör istemiyoruz."

Yılmaz, sorunları bütün kesimlerle oturup konuşacaklarını, medeni bir şekilde ve hukuk içinde sorunları çözeceklerini aktararak, hiç kimsenin burnunun bile kanamadığı bir ortamda daha da ileriye gideceklerini, daha güçlü bir Türkiye kuracaklarını söyledi.

"Ama birileri bunu istemiyor, Türkiye’nin güçlenmesini istemiyorlar, Doğu ve Güneydoğu'nun kalkınmasını istemiyorlar, bir bataklık olsun diyorlar." ifadesini kullanan Yılmaz, bu yüzden belli örgütleri araç olarak kullanıp terör eylemlerini yaptıklarını vurguladı.

Cevdet Yılmaz, teröre karşı net ve ilkesel bir şekilde duracaklarını belirterek, "İnşallah terörü ülkemizin gündeminden çıkaracağız." dedi.

İftara, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ve Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi de katıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :