AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Bingöl'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Bingöl'de

Yılmaz, Bingöl'de yapımı tamamlanan 547 metre uzunluğundaki Çapakçur Viyadüğü'nde incelemelerde bulundu

BİNGÖL (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de yapımı tamamlanan 547 metre uzunluğundaki Çapakçur Viyadüğü'nde incelemelerde bulundu.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Yılmaz, kentin iki yakasını birbirine bağlayan Çapakçur Viyadüğü'nde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. Yılmaz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Çapakçur Viyadüğü'nün bugün sadece fiili açılışını yaptıklarını belirti.

Resmi açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan veya Başbakan Binali Yıldırım'ın teşrif etmesiyle yapılacağını kaydeden Yılmaz, viyadüğün inşasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Çapakçur Viyadüğü'nün çok güzel olduğunu ifade eden Yılmaz, "Baharda başladık, kış gelmeden, kar yağmadan da tamamladık. Cenab-ı Allah hayırlı etsin. Kazasız belasız olsun inşallah. Bu köprü çok güzel olmuş ve sürücüler böyle güzel olduğuna bakıp da çok da gaza basmasınlar. Sürücüler dikkatli bir şekilde geçsinler, o konuda uyarmak lazım." diye konuştu.

Yılmaz, daha sonra Bingöl İl Müftüsü Mecit Can'ın okuduğu duanın ardından Vali Ali Mantı, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ve diğer yetkililerle Çapakçur Viyadüğü'nden araçla geçti.

Bu yıl mart ayında yapımına başlanan ve 547 metre uzunluğunda, 28 metre genişliğinde çift yönlü, yaya geçitli, 16 ayak üzerine kurulan viyadük, 23 milyon 450 bin liraya mal oldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :