Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Trabzon'da:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Trabzon'da:

''Biz güçlü, demokratik ve özgür bir Türkiye istiyoruz''

TRABZON (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, ''Biz güçlü, demokratik ve özgür bir Türkiye istiyoruz'' dedi.

Soylu, AK Parti Trabzon milletvekili adaylarıyla Şalpazarı ve Beşikdüzü ilçelerini ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

Soylu, Beşikdüzü ilçesinde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin cumhuriyetle birliğinin, beraberliğinin ve kardeşliğinin yeniden tesis edildiğini belirtti.

Cumhuriyetle atılan adımın bir şekilde sakatlanmak istendiğini söyleyen Soylu, ''Ülkemizin bu birliğini, beraberliğini, yüksek medeniyet anlayışını zayıflatmak istediler. Ellerinden geleni artlarına koymadılar. Bu millet çok sıkıntılar yaşadı'' diye konuştu.

AK Parti'nin, toprakların medeniyet rengi ve sesi olduğunu vurgulayan Soylu, ''AK Parti bu ülkede bugüne kadar çekilen bütün acıların, ıstırapların, gönülleri yakan destanların karşılığı olan milletin aydınlık sesidir'' dedi.

Soylu, iki buçuk yıldır AK Parti'de olduğunu belirterek, ''AK Parti'de olduğum için mutluyum. Türkiye'ye büyük emek veren, Türkiye'de demokrasi, özgürlük ve birinci kalkınma devrimini gerçekleştiren bu ailenin yaptıklarına yetişebilmek için gece gündüz çalışıyorum'' ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin ne yaptığını bildiğini söyleyen Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Türkiye nasıl adımlar attığını biliyor. Biz güçlü, demokratik ve özgür bir Türkiye istiyoruz. Bunların her birini birinci yarıda gerçekleştirdik. Şimdi birinci yarı bitti ve hep beraber soyunma odasındayız. Dinlenmeye geldik. Hazırlanıyoruz ve hep beraber ikinci yarıya çıkacağız. Güç, kuvvet almak zorundayız. 2023, 2053, 2071 ve daha büyük hedeflerimiz var. Biz ne yaptığımız biliyoruz ve onun için Türkiye'nin hedeflerine, yarınlarına ulaşabilmesi için hep beraber çalışıp, gayret gösterip, mücadele ortaya koyacağız.''

Daha sonra AK Parti Beşikdüzü İlçe teşkilatı ile bir araya gelen Soylu, burada yaptığı konuşmada,  AK Parti'nin Türkiye'de çok büyük işler başardığına söyledi.

Soylu, Türkiye'nin çok uzun süreçlerden bu güne geldiğini ifade ederek, ''Çok badirelerden geçildi. Yoksulluk, darbeler, gerileme dönemleri ama şükürler olsun bugün birçoğu geride kaldı'' dedi.

Ayaklarının üzerine basan güçlü bir Türkiye istediklerini dile getiren Soylu, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerin Türkiye'nin geleceğine ait çok önemli bir tescil seçimi olduğunu sözlerine ekledi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı