AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu:

"Cumhurbaşkanlığı seçimi bizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha fazla yaklaştıracak"

KIRKLARELİ (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Cumhurbaşkanlığı seçimi bizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha fazla yaklaştıracak" dedi.

Soylu, Kırklareli'nin Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkkel'i ziyaret etti. Soylu, burada yaptığı konuşmada, kısa bir süre sonra yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerini önemsediklerini söyledi.

11 Ağustos'ta yeni Türkiye ile güne başlanılacağını belirten Soylu, AK Parti'nin yapılan tüm seçimlerde başarılı olduğunu kaydetti.

10 Ağustos'ta yapılacak olan seçimlerde de AK Parti'nin başarılı olacağına inandığını ifade eden Soylu, şöyle devam etti:

''Belediye meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız ve ilçe başkanlarımız mahalle mahalle yerel seçimlerdeki hangi performansı ortaya koymuşsa, üzerine yüzde 20 daha koyup çalışması lazım. Teşkilatımız tarafında iftarlara, sahurlara katılmalı, kadın kolları ve gençlik kollarımız da ev ziyaretleri yapılmalıdır. Cumhurbaşkanlığı seçimi bizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha fazla yaklaştıracak. AK Parti bugüne kadar tüm seçimlerde birinci parti çıktı. Cumhurbaşkanlığı seçiminde partimizin destek verdiği partimizin genel başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı adaylığı yolunda hep beraber destekleyeceğiz. İnşallah 10 Ağustos'ta büyük Türkiye'nin kapılarını açacağız, 11 Ağustos'ta da yeni Türkiye ile güne başlayacağız.''

Soylu, daha sonra Karahalil Belde Belediye Başkanı Dindar Seçen'i ziyaret etti.

Kaynak:Haber Kaynağı