AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sorgun:

"Türkiye'de son 14 yılda yapılan yatırımlarla şehirler adeta çağ atladı"

TRABZON (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Türkiye'de son 14 yılda yapılan yatırımlarla şehirlerin adeta çağ atladığını belirtti.

Sorgun, Trabzon, Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Ordu il başkanları, kadın ve gençlik kolları ile seçim işleri başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı Trabzon Bölge Toplantısı'na katılmak için geldiği kentte çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret eden Sorgun, Trabzon'a her gelişinde şehrin daha da geliştiğini gördüğünü belirtti.

Sorgun, kentin gelişmesi noktasında önemli projelerin hayata geçirildiğini görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Çalışmaları dolayısıyla Belediye Başkanımız Gümrükçüoğlu'nu kutluyorum. Türkiye'de son 14 yılda yapılan yatırımlarla şehirleri adeta çağ atladı. Bunu gittiğim tüm şehirlerde net şekilde görüyorum." dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu, Sorgun'a ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek, yatırımlara ilişkin bilgi aktardı.

Ziyarette, AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, AK Parti MKYK Üyesi, Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Muhammet Balta ve Adnan Günnar ile AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi de yer aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :