AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki:

"Kayserili hemşehrilerimiz gönüllerini ferah tutsunlar. Kayseri güçlü bir şekilde Ankara'da temsil ediliyor. Ne söz vermişsek takipçisiyiz, onların hiçbirini unutmadık"

KAYSERİ (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Kayserili hemşehrilerimiz gönüllerini ferah tutsunlar. Kayseri güçlü bir şekilde Ankara'da temsil ediliyor. Ne söz vermişsek takipçisiyiz, onların hiçbirini unutmadık" dedi.

Özhaseki, gazetecilere yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinin ve yeni kurulan hükümetin Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi. 

Bunların her birinin birer aşama olduğunu vurgulayan Özhaseki, "Çok şükür 1 Kasım seçimlerini kazasız belasız atlattık. Çıkan sonuç hepimizi mutlu etti. Biz bu sonuçlar karşısında öncelikle milletimize teşekkür ediyoruz. Sağduyularından ve güvenlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah AK Parti olarak biz de üzerimize düşen ne ise yapacağımıza bir kez daha söz veriyoruz" diye konuştu.

Özhaseki, hükümetin kurulma aşamasını da atlattıklarını dile getirerek, şöyle devam etti:

"Şükürler olsun bugün tecrübesiyle kendini kanıtlamış arkadaşlarımız, aynı zamanda genç, dinamik arkadaşlarımız hükümette yer aldılar. Kayserimizden de yıllardır beraber olduğumuz, dostumuz, arkadaşımız birisi Ekonomi Bakanı olarak görev aldı. Bir tarafta eski bakanımız, bir tarafta yeni bakanımız, bir tarafta ben, Kayseri'yi güçlü bir şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Bize düşen iş tabii ki Türkiye milletvekilliği, TBMM'de milletin temsili ve orada iyi işlerin yapılması ama bir taraftan da bu şehirden çıktık, bu insanlar bize güvendiler ve Ankara'ya gönderdiler. Kayseri için şimdiye kadar söz verdiğimiz bütün projelerin takipçisi olmak, yapacağımız en önemli iş bu. Neler söz verdiğimizi, neler söylediğimizi biliyoruz, Kayseri'nin neye ihtiyacı olduğunu da biliyoruz. İnşallah bundan sonra Ankara'da 7 arkadaşımız, birlikte bu projelerin takipçisi olacağız."

İlk toplantılarını Ankara'da yaptıklarını belirten Özhaseki, "Kendi içimizde istişareler yaparak, neler yapabileceğimizi, işlerimizi nasıl halledeceğimizi, önümüzdeki günlerde Kayseri projelerini nasıl gündeme getireceğimizi tek tek konuştuk. İnşallah bundan sonra bütçeler yapılıp, meclisteki rutin işler başladığında bizim Kayseri'deki projeler de devreye girer. Onların bire bir takipçisi oluruz. Kayserili hemşehrilerimiz gönüllerini ferah tutsunlar. Kayseri güçlü bir şekilde Ankara'da temsil ediliyor. Ne söz vermişsek takipçisiyiz, onların hiçbirini unutmadık. Allah bizi mahcup etmesin diye de dua ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı