AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu:

"Millete hizmet etmesi, milletin emrinde olması gereken ama başkalarına hizmet eden hainleri, bu devletin her kademesinden ayıklayacağız"

BURSA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, "Millete hizmet etmesi, milletin emrinde olması gereken ama başkalarına hizmet eden hainleri, bu devletin her kademesinden ayıklayacağız." dedi.

Müezzinoğlu, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimine karşı "demokrasi nöbeti" tutan halka hitaben yaptığı konuşmada, tüm vatandaşlara, vatan hainlerine en büyük dersi verdikleri için teşekkür etti.

Darbe gecesinde sabahlara kadar tank, silah, mermi ve ateşin önünde duranların, yağmur gibi yağan bombaların altında TBMM'de milleti temsil eden milletvekillerinin "büyük millet" olmanın özeliklerini gösterdiğini belirten Müezzinoğlu, şöyle konuştu:

"Bu fotoğrafı hainler görsün ve bizden korksun. İnşallah Rabb'im 248 şehidimizden razı olsun, onların mekanını cennet eylesin. 2 bin 500 civarında yaralı kardeşime de Rabb'imden acil şifalar diliyorum. Başta cumhurun başkanı, milletin rehberi Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu mücadeleyi hep birlikte daha güçlü bir noktaya taşıyacağız."

- "Sokaklarda daha rahat gezeceğiz"

Hainlerin yaptığı bu kalkışmanın ardından gerekenlerin yapılacağını ifade eden Müezzinoğlu, OHAL'in ilk kez millete yanlış yapan, devletteki hainleri temizlemek için ilan edildiğini vurguladı.

Milletin yarınlarını, bugünden daha güvenli hale getireceklerini dile getiren Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Millete hizmet etmesi, milletin emrinde olması gereken ama başkalarına hizmet eden hainleri bu devletin her kademesinden ayıklayacağız. Önümüzdeki haftadan itibaren inşallah devletimizle daha rahat uyuyacağız, sokaklarda daha rahat gezeceğiz. Türkiye'nin aydınlık yarınlarını hep beraber şekillendireceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Yaklaşık 9 akşam oluyor, bu kadar zamandır bu meydanlarda CHP'lisi, MHP'lisi, AK Parti'lisi, şu görüşten bu görüşten sivil toplum örgütleri, 'vatan, bayrak, millet, demokrasi', 'Kaderimle kimse oynayamaz' dedi. Allah onlardan razı olsun. Birlik ve beraberliğimiz hiç bozulmasın. Çocuklara, gençlere, kadınlara, annelere, 'ezan, bayrak, vatan, demokrasi, bağımsızlık' diyen herkese teşekkür ediyorum. Rabb'im bizim sorumluluklarımızın hakkını ve hesabını verebilmeyi bizlere nasip etsin. Yarınlarımız aydınlık olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :