AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu:

"Terör örgütünü milletimizin arasına, mahallelerimize, sokaklarımıza, köylerimize ve inlerimize indirerek hatta sokaklarımıza çukurlar kazarak, sokaklarımıza mayınlar döşeyerek, gençlerimizin geleceğini karartarak bu milletin ve ümmetin geleceği ile oynam

BATMAN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, "Terör örgütünü milletimizin arasına, mahallelerimize, sokaklarımıza, köylerimize ve inlerimize indirerek hatta sokaklarımıza çukurlar kazarak, sokaklarımıza mayınlar döşeyerek, gençlerimizin geleceğini karartarak bu milletin ve ümmetin geleceği ile oynamak istiyorlar ama biz buna fırsat vermeyeceğiz." dedi.

Müezzinoğlu, temaslarda bulunmak amacıyla geldiği Batman'da, bir düğün salonunda düzenlenen "Batman - Bursa Gönül Köprüsü" iftar programına katıldı.

Müezzinoğlu, burada yaptığı konuşmada, dünyanın başka bir medeniyetinde bu bütünlüğün, saygınlığın ve gelecek umudunun görülemeyeceğini söyledi.

Bu saygınlığı ve medeniyet anlayışını görenlerin kendilerini ayrıştırmak istediğini belirten Müezzinoğlu, "Aramıza fitne ve fesat sokmak isteyenler ne yazık ki birilerini de maşa olarak kullanıyor. Terör örgütünü milletimizin arasına, mahallelerimize, sokaklarımıza, köylerimize ve inlerimize indirerek hatta sokaklarımıza çukurlar kazarak, sokaklarımıza mayınlar döşeyerek, gençlerimizin geleceğini karartarak bu milletin ve ümmetin geleceği ile oynamak istiyorlar ama biz buna fırsat vermeyeceğiz." diye konuştu.

Batmanlı vatandaşların da buna fırsat vermeyeceğine dile getiren Müezzinoğlu, vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

- "Birileri çocukların eline silah veriyor, dağa çıkartıyor"

İftar programının kardeşliğin güçlenmesine, huzurun artmasına vesile olmasını dileyen Müezzinoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Birileri çocuklarımızın eline molotofkokteyli veriyor, biz ise bilgisayar veriyoruz. Birileri çocukların eline silah veriyor, tutuşturuyor, dağa çıkartıyor, biz ise çocuklarımıza daha iyi eğitim kurumları, daha iyi medeni bir gelecek, üniversitesi ile geleceğini şekillendirmeye çalışıyoruz. Birileri yıkmak, ayrıştırmak ve çatıştırmak istiyor, birileri öldürerek kan ve göz yaşından bina veya gelecek inşa etmeye çalışıyor, biz ise sevgiyle, kardeşlikle imar ederek, ihya ederek bu milletin geleceğini şekillendirmeye çalışıyoruz. İnşallah o fitne fesat üreticileri, o ayrıştırıcılar, o tuzak kuranlar ve çukur kazanlar kaybedecek, millet kazanacak, ümmet kazanacak, mazlum ve mağdurlar kazanacak."

İftara Batman Valisi Ahmet Deniz, AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, AK Parti Batman İl Başkanı Diyaddin Uçar ve partililer katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :