AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:

"Şehirlerimizin ve ilçelerimizin de kalkındırılmasını kolaylaştırıyoruz"

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan'ın, partisinin Alpu İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldığı bildirildi.

Toplantıya, Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş, AK Parti il başkan yardımcıları, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Yalçın, İlçe Başkanı Adnan Yavaş, muhtarlar ve çok sayıda partilinin katıldığı belirtildi.

Karacan, toplantıda, Türkiye'nin AK Parti iktidarıyla büyük bir değişim yaşadığını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bugün bu salonda, ezilmişlerin ve mazlumların tüm dünyadaki babası, doğru siyasetin, dünyaya karşı dik duruşun ve tüm Müslümanların umudu olan Cumhurbaşkanımızı bağrına basan yüreği ak, sözü ak, dava dostlarımızla bir arada olmaktan çok mutluyum. Şükürler olsun ki sizinle aynı davadayım, aynı yoldayım. Türkiye yatırımları AK Partimiz ile gördü. Ülkemiz AK Parti'nin yapmış olduğu büyük yatırımlarla eğitimden sağlığa, ulaşımdan teşviklere kadar açtığı yol doğrultusunda şehirlerimizin ve ilçelerimizin de kalkındırılmasını kolaylaştırıyoruz."

Konuşmasının ardından partililerin yanı sıra ilçeye bağlı muhtarların dertlerini dinleyen Karacan'ın ilgili birimlerle telefonla görüşüp, sorunları yerinde çözdüğü belirtildi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :