AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan:

"Bizim dava arkadaşlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, hep birlikte el ele, gönül gönüle bir şekilde yol almamız gerekiyor"

TRABZON (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, "Bizim dava arkadaşlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, hep birlikte el ele, gönül gönüle bir şekilde yol almamız gerekiyor." dedi.

Karacan, kentteki bir otelde düzenlenen "STK Buluşması"nda yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarını bilen bir insan olduğunu dile getirerek, sivil toplum örgütlerinin önemine dikkati çekti.

Türkiye'yi dış güçlerin bir şekilde sıkıştırmak istediğini belirteN Karacan, şöyle devam etti:

"Bu senelerdir yapılıyordu ama şimdi iyice zaman aralığı daraldı. Hatırlayın MİT tırlarından başlayan, 17-25 süreci.. Daha sonraki süreçte Gezi olayları, daha sonra 15 Temmuz derken, şimdi artık ekonomiye doğru yöneldiler. Şimdi de en son farklı bir hamleyle yaşadığımız ilk kıblemiz, bizim için Müslümanlar için en önemli nokta olan Kudüs'e girmeye başladılar. Türkiye, başta liderimiz olmak üzere hiçbir şekilde bunu tanımadığını da beyan etti ama bizim hassasiyetlerimize, can alıcı noktalarımıza kadar inmeye başladılar."

Karacan, Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunun su yüzüne çıktığının altını çizerek, "O yüzden bizim dava arkadaşlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, hep birlikte el ele, gönül gönüle bir şekilde yol almamız gerekiyor." diye konuştu.

Zaman zaman sivil toplum örgütleriyle bir araya gelinmesi gerektiğine işaret eden Karacan, STK'lerden aldıkları bilgileri derleyip, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ileteceğini aktardı.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, daha sonra AK Parti İl Başkanlığını da ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi.

Karacan, burada yaptığı konuşmada, 2019 seçimlerinin önemli olduğunu, bu nedenle de çok çalışılması gerektiğini anlattı.

Öte yandan Trabzon Valisi Yücel Yavuz'u, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu da ziyaret eden Karacan, Ortahisar ilçesindeki esnafı da gezerek, bol kazanç temennisinde bulundu.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :