AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan'dan şehit ailesine taziye ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan'dan şehit ailesine taziye ziyareti

Karaslan: "Terörle mücadeleden asla taviz vermeyecek ve bu illeti bu topraklardan mutlaka temizleyeceğiz"

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Mardin'in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlarda şehit olan Uzman Onbaşı Muhammet Yılmaz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Karaaslan, şehit Yılmaz'ın Aslançayır Mahallesi’nde bulunan babaevini ziyaret ederek, şehidin babası Mecit Yılmaz ile görüştü. Karaaslan, Yılmaz ailesine her zaman yanlarında olduklarını, şehidin engelli yeğeni 6 yaşındaki Erdem Yılmaz için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi.

Terör örgütü ile mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini belirten Karaaslan, "Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu Hanımefendinin sizlere selam ve başsağlığı dilekleri var. Terörle mücadeleden asla taviz vermeyecek ve bu illeti bu topraklardan mutlaka temizleyeceğiz. Her zaman sizlerin yanınızdayız." dedi.

Karaaslan ve beraberindekiler daha sonra şehidin kabrini ziyaret ederek dua ettiler.

Ziyarette Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Havza İlçe Başkanı Mahmut Karahan ve parti yöneticileri de hazır bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :