AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

"Bu coğrafyada hiçbir şey kolay olmadı zaten. Bugüne kadar hep zor sınavlar verdik ama bu sınavların hepsinden başarıyla geçtik"

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Bu coğrafyada hiçbir şey kolay olmadı zaten. Bugüne kadar hep zor sınavlar verdik ama bu sınavların hepsinden başarıyla geçtik." dedi.

Annesinin memleketi Alaçam ilçesindeki Gökçeboğaz Mahallesi'nde eşi Direnç Karaaslan ile iftar veren Karaaslan, kendisiyle bu atmosferi paylaştıkları için herkese teşekkür etti.

Ana ocağında bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Karaaslan, şöyle konuştu:

"Bu gece gerçekten benim için çok özel ve anlamlı bir gece çünkü ana ocağımdayım. Gençliğim boyunca annemin hikayesini anlattığı Alaçam'ın Gökçeboğaz Mahallesi'nde bu gece hepimiz için unutulmaz bir gece olacak. Bu geceyi unutulmaz kılacak anıları birlikte yaşayacağız. Gençlik yıllarımda yani bir insanın olgunluk çağını yaşadığı yıllarda, bizim evimizde annem, teyzelerim Alaçam'da yaşadıklarını konuşurdu. Onlardan çok şey öğrendim. O hikayeleri dinleyerek büyüdüm. Allah nasip etti, Samsun'dan, Alaçam'dan milletvekili seçildim, ardından genel başkan yardımcılığıyla görevlendirildim.

Rabbim inşallah mahcup etmez. İnşallah bu şehrin adını, bu ilçenin adını daha güzel yerlere taşırız."

Karaaslan, ülkenin zor bir süreçten geçtiğine işaret ederek, bu yüzden gönül sofralarının anlamının daha farklı olduğunu söyledi.

Karaaslan, şunları dile getirdi:

"Aynı masanın etrafında birleşen bizler, aslında gönül birlikteliğimizi, kardeşliğimizi ve bütün o sıcak ilişkilerimizi güçlendiriyoruz. Bu coğrafyada hiçbir şey kolay olmadı zaten. Bugüne kadar hep zor sınavlar verdik ama bu sınavların hepsinden başarıyla geçtik. Milli mücadelenin başladığı şehirden, İlkadım şehrinden Türkiye'ye bence verilecek önemli bir mesaj var çünkü bu sefer farklı bir düşmanla, terörle mücadele ediyoruz. Terörle her birimizin, bizlerin siyaset anlamında üzerine düşen çok görev var ama vatandaşlarımızın da üzerine düşen çok büyük bir sorumluluk var."

İftar programına Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Orhan Kırcalı, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :