AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan:

"Biz yatırıma, üretmeye ve gelişmeye devam ediyoruz. 16 Nisan'da çıkacak çok güçlü 'evet' ile bütün bunlar hız kazanacak"

SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Biz yatırıma, üretmeye ve gelişmeye devam ediyoruz. 16 Nisan'da çıkacak çok güçlü 'evet' ile bütün bunlar hız kazanacak." dedi.

Karaaslan, Vezirköprü ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezinde partililerle bir araya geldi.

Halk oylaması sürecinin çok yoğun geçtiğini, uzun süredir sahada olduklarını belirten Karaaslan, ulaşmadıkları bir vatandaş bile kalmaması için çaba gösterdiklerini söyledi.

Karaaslan, daha aydınlık bir gelecek için 16 Nisan'daki halk oylamasında çok güçlü "evet" çıkacağına inandığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun'daki programlarını değerlendiren Karaaslan, "199 tesisin, yatırımların toplu açılışı gerçekleştirildi. Bu da şehrimiz için çok önemliydi. 2,5 milyar liralık yatırımdan bahsediyoruz. Referandum sürecinde sahada çalışıyoruz ama bir taraftan da üretmeye ve yatırımlara hız vererek devam ediyoruz çünkü Türkiye gelişmeli. Ancak gelişerek 2023 vizyonunu yakalayabiliriz." diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun'a gelişiyle çok büyük bir heyecan yakaladıklarını vurgulayan Karaaslan, "Sayın Cumhurbaşkanımıza gösterilen ilgi, alaka ve sevgi çok yoğundu. Samsun bu anlamda tarih yazdı. Yollara, sokaklara taşan kalabalık... Bunu insan selinden başka hiçbir kelimeyle tarif edemiyorum." dedi.

Karaaslan, Kavak, Alaçam ve Yakakent ilçelerinin doğalgaz sorununu da çözeceklerini belirterek şunları kaydetti:

"İlçelerimizde çok uzun zamandır bekleyen doğalgaz talebiyle ilgili güzel gelişmeler oldu. Milletvekillerimizin de uzun zamandır takip ettiği bu konuda inşallah olumlu bir sonuç aldık. 2018 yılında Kavak, 2019 yılında da Alaçam ve Yakakent ilçelerimiz doğalgazla buluşacak. Biz yatırıma, üretmeye ve gelişmeye devam ediyoruz. 16 Nisan'da çıkacak çok güçlü 'evet' ile bütün bunlar hız kazanacak."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :