AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kapusuz:

"(Cumhurbaşkanlığı seçimi) Ben şuna inanıyorum ki, bu asil millet kendisine hizmet eden, kendisine sevdalı olan yöneticilerini ihmal etmez. O bir adım atarsa vatandaşımız on adım atar"

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin, "Ben şuna inanıyorum ki, bu asil millet kendisine hizmet eden, kendisine sevdalı olan yöneticilerini ihmal etmez. O bir adım atarsa vatandaşımız on adım atar" dedi.

Kapusuz, Kırşehir'de belediye ve AK Parti il başkanlığını ziyaret etti, belediyenin yatırımlarını gezdi.

Daha sonra Medrese Mahallesi'nde verilen iftara katılan Kapusuz, yaptığı konuşmada, kentin cumhurbaşkanlığı seçiminde üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapacağını inandığını söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın birinci turda en yüksek oyla cumhurbaşkanı olacağını ifade eden Kapusuz, şunlar söyledi:

"Şurada 17 veya 18 gün kaldı. Eş, dost, konu komşu her kim varsa ona ulaşmak gerekir. Ben şuna inanıyorum ki, bu asil millet kendisine hizmet eden, kendisine sevdalı olan yöneticilerini ihmal etmez. O bir adım atarsa vatandaşımız on adım atar. Şükürler olsun bugüne kadar hep böyle oldu. 3 yerel, 3 genel seçim, 2 referandum atlattık. Bu sefer ilk kez vatandaşın direkt oylarıyla seçilecek cumhurbaşkanımız. On ikinci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 10 Temmuz'da seçeceğiz inşallah. Ben dualarınızı esirgemediğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum."

Kapusuz, daha sonra esnaf ziyaretleri yaptı.

İftara Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya ve çok sayıda partili ile vatandaş katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı