AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

"Düşmanlarımızı sevindirmemek için birliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkalım"

İZMİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, düşmanları sevindirmemek için birliğe, kardeşliğe sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Torbalı Belediyesince yapımı tamamlanan ve Şehit Uzman Çavuş Tolga Sağlam'ın isminin verildiği yaya alt geçidi törenle hizmete açıldı.

Burada konuşan Hotar, alt geçide Diyarbakır'da şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Tolga Sağlam'ın isminin verilmesinin önemine değindi.

Türkiye'nin etrafının, bölgesinde lider ülke olmasını istemeyen düşmanlarla çevrildiğini belirten Hotar, şöyle dedi:

"O yüzden bir yandan bu tür projelerimizin açılışını gerçekleştirirken bir taraftan da iç ve dış düşmanlarımızın saldırılarını göğüslemeye çalışıyoruz. Bu saldırılar sonucu vatanın birliği için canlarını feda eden bütün şehitlerimize minnet borcumuz olduğunu unutmayalım. Düşmanlarımızı sevindirmemek için birliğimize ve kardeşliğimize sahip çıkalım."

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya da yerel yönetim ile hükümetin işbirliğinin en güzel örneklerinden birinin burada yaşandığını, azimle, heyecanla, el birliğiyle geleceğin Torbalı'sını inşa ettiklerini dile getirdi.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de yaptıkları hizmetleri anlatarak, biten projeler için tören düzenlemeye bile zaman bulamadıklarını ifade etti.

Törene, şehit Sağlam'ın ailesi de katıldı.

Konuşmaların ardından alt geçidin açılış kurdelesi kesildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :