Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

"Sağlıkta çok güçlü, büyük adımlar attık. Devrim sayılabilecek birçok uygulamaya imza attık"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, hükümet olarak sağlıkta devrim sayılabilecek birçok uygulamaya imza attıklarını belirtti.

Hotar, kısa süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştirdiği toplu açılışla hizmete giren ve 50 milyon liraya mal olan Urla Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Başhekim Adıgüzel Demirel'den çalışmalar hakkında bilgi alan Hotar, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" ilkesinden hareketle insanların mutluluğunu hedeflediklerini söyledi.

AK Parti olarak her zaman insanı merkeze alan politikalar ürettiklerini anlatan Hotar, şöyle konuştu:

"İnsanın sağlığı olmadıktan sonra ürettiğiniz politikanın ya da uygulamaların da çok karşılığını bulmanız mümkün değil. Sağlıkta devrim sayılabilecek birçok uygulamamız oldu. Bunların her biri bizden önceki süreçte belki 3, 5, 10 yılda bir ancak olabilen gelişmelerdi. Eskiden çok küçük yatırımlar için bile çok büyük devlet törenleri düzenlenirdi. Şimdi tırnak içinde söylüyorum artık bu kadar büyük yatırımlar bile sıradanlaştı. Sağlıkta çok güçlü, büyük adımlar attık. Aslında hem sağlık çalışanlarımızın hem hükümetimizin sağlığa verdiği önem ve öncelik bizi bu noktaya getirdi. Bundan dolayı çok mutluyuz. Bize oy veren vermeyen herkese tüm vatandaşlarımıza hizmet etmek zorundayız. Bunun başında sağlık geldiği için herkese sağlık diliyorum."

Urla Devlet Hastanesi Başhekimi Adıgüzel Demirel ise hastanenin 200 yatak kapasiteli olduğunu kaydetti.

Sağlık Bakanlığının istedikleri her şeyi yerine getirdiğini, donanım olarak hiçbir eksiklerinin olmadığını ifade eden Demirel, "Bütün cihazlarımız var. İzmir için büyük bir nimet. Bu hizmeti gerçekleştiren büyüklerimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Daha sonra hastanede tedavi gören bazı hastaları ziyaret eden Nükhet Hotar, çocuk hastalara da oyuncak verdi. 

Kaynak:Haber Kaynağı