Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül:

"Bu seçim istikrarın ya da krizin ve koalisyonun seçimi olacak"- "Bu işin bir de 8 Haziran'ı var. 8 Haziran günü borsası var, krizi var. Bir de tek partinin iktidarda olduğu, daha büyüyen, daha fazla paranın cebimize girdiği bir Türkiye var"

GAZİANTEP (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, genel seçimin ya istikrarın ya da kriz ve koalisyonun seçimi olacağını ifade etti.  

Şehitkamil ilçesinde servis şoförleriyle bir araya gelen Gül, servis araçlarını 2016 sonuna kadar yenileyenlerden ÖTV alınmayacağını söyledi.

 Muhalefet partilerinin, daha önce iktidarda denendiğini ancak başarılı olamadığını ifade eden Gül, AK Parti ile beraber ülkenin gelişmişlik düzeyinin arttığını söyledi.  

Seçimin parti meselesini aşarak, memleket meselesi haline geldiğini dile getiren Gül, "Bu seçim istikrarın ya da krizin ve koalisyonun seçimi olacak" ifadesini kullandı.

Gül, "Bu nedenle daha önce hangi partiye oy vermiş olursanız olun Gaziantep'in bu projelerinin gerçekleştirilebilmesi için, kişi başı milli geliri 25 bin dolara çıkarabilmek için, ekonomik istikrarı korumak için AK Parti'ye destek vermeniz gerekiyor. Bu seçimde sizin de milletimizin de ferasetine güveniyoruz" diye konuştu.

 

 

Seçim sonrasının da göz önünde bulundurulmasını isteyen Gül, "Bu işin bir de 8 Haziran'ı var. 8 Haziran günü borsası var, krizi var. Bir de tek partinin iktidarda olduğu, daha büyüyen, daha fazla paranın cebimize girdiği bir Türkiye var" ifadesini kullandı. 

Programa, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, bazı milletvekilleri ile ilçe belediye başkanları katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı