AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dişli:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dişli:

"Nasıl çıplak ellerinizle o tankları topları geri çevirdiniz, aynı şekilde yurt dışındaki değerli hemşehrilerimiz de o atları, itleri ve onların yularını tutanları öyle korkuttular ki bir bayan Bakanımız, koskoca Hollanda'da OHAL ilan ettirdi"

SAKARYA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli, "Nasıl çıplak ellerinizle o tankları topları geri çevirdiniz, aynı şekilde yurt dışındaki değerli hemşehrilerimiz de o atları, itleri ve onların yularını tutanları öyle korkuttular ki bir bayan Bakanımız, koskoca Hollanda'da OHAL ilan ettirdi." dedi.

AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığınca düzenlenen programda konuşan Dişli, çok önemli bir süreçten geçildiğini söyledi.

Hollanda ile 500 yıla dayanan bir dostluk olduğunu, Türkiye'de en fazla yatırım gerçekleştiren Hollanda firmalarının karlı işler yaptığını aktaran Dişli, "Ama o şekilde birleşmişler ki 5 yıldır sürekli Türkiye üzerinde oyun oynayan 'üst akıl' diye tarif ettiğimiz kişiler, kendilerini Hollanda'da yoğunlaştırdılar ama Allah'ın izniyle, sizlerin büyük gayretiyle sandıklara 16 Nisan'da dördüncü cemreyi indireceğiz, var mıyız?" diye konuştu.

Dişli, "Evet oylarını yüzde 60'in üzerine getirdiğimiz zaman, o atlarla itlerle onların yularlarını tutanlar gelip sayın Cumhurbaşkanımızın önünde diz çökecekler." diyerek, Türkiye'nin hedefleri olduğunu kaydetti.

Ekonominin geldiği noktaya işaret eden Dişli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023, 2051, 2071 hedefini koyduğunu dile getirerek uzun vadeli amaçlarının olduğunu belirtti.

Dişli, halk oylamasının her doğan için olduğunu vurgulayarak, gelecek nesiller için 2023'e kadar dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmayı ve 500 milyar dolar ihracat yapabilme kapasitesini hedeflediklerini ve kişi başı milli geliri 25 bin dolarlara yükselteceklerini anlattı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dişli, "Sadece 2013'ten bu yana Gezi Olayları, 17-25 Aralık, Kobani Olayları, çukur siyaseti, 15 Temmuz, şimdi de Almanya, Avusturya, Hollanda'sı, saldırılar... Ama sizlerin bu gücü ve coşkusu, Allah'ın izniyle bunların hepsini bitirecek ve Cumhurbaşkanımızın önünde bunlar diz çökecekler." dedi.

Dişli, Hollanda'nın, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya yönelik skandal tavırlarına ilişkin, "Tanklarıyla, toplarıyla içeride, atlarıyla, itleriyle dışarıda dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'a bir saldırı var. Nasıl çıplak ellerinizle o tankları topları geri çevirdiniz, aynı şekilde yurt dışındaki değerli hemşehrilerimiz de o atları, itleri ve onların yularını tutanları öyle korkuttular ki bir bayan Bakanımız, koskoca Hollanda'da OHAL ilan ettirdi." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :