AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz:

"İnşallah 1 Kasım demokrasi zaferi ile birlik ve beraberliğimiz için daha güzel bir gün olacak"

BİTLİS (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, "İnşallah 1 Kasım demokrasi zaferi ile birlik ve beraberliğimiz için daha güzel bir gün olacak" dedi.

AK Parti Bitlis İl Başkanlığınca kentteki bir otelde esnaflar için düzenlenen yemeğe katılan Demiröz, burada yaptığı konuşmada, son zamanlarda bölgede yaşanan olaylardan dolayı esnafın büyük sıkıntı çektiğini söyledi.

1 Kasım'da iktidar olduklarında Bitlis'in önünde hiçbir engelin kalmayacağını ve Bitlis'in doğunun parlayan yıldızı olacağını ifade eden Demiröz, şöyle konuştu:

"1 Kasım'a hızla yaklaşıyoruz. Seçim beyannamemiz de açıklandı. Çok sayıda yeni müjdelerimiz var. Beyannamemizin gençlere, kadınlara, emeklilere, şehit ailelerine, esnaflara ve çiftçilerimize neler getireceğini tek tek anlatacağız. Hepinize müjdeler var. Çalışmalarımız kapsamında il merkezi ve ilçelerimizi gezdik. Buralarda çok güzel karşılandık. Herkes kararını vermiş. İnşallah 1 Kasım demokrasi zaferi ile birlik ve beraberliğimiz için daha güzel bir gün olacak. Son 3 aydır sıkıntılar yaşanıyor. Esnaflarımızı gezdiğimizde bu sıkıntıları gördük. İnşallah 1 Kasım'dan sonra tek parti iktidarıyla çok rahat bir şekilde bu sorunlar çözülecek. Hepimizin eli güçlenecek ve daha rahat edeceğiz. Çocuklarınız daha da huzur içinde yaşayacak. Bu bölgeye barış gelecek. Buna kalben de inanıyorum. İki milletvekili adayımız var. Bizi beraber Meclis'e gönderirseniz, Bitlis'in önünde hiçbir engel kalmayacak."

Yemekte, AK Parti İl Başkanı Nesrullah Tanglay ile milletvekili adayları M. Zeki Peker ve Ahmet Çelik de birer konuşma yaptı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı