AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Demiröz:

"(Anayasamızı değiştirelim) diyoruz, dünya alem ayağa kalkmış. Size ne kardeşim, biz özgür değil miyiz?"

BİTLİS (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, "(Anayasamızı değiştirelim) diyoruz, dünya alem ayağa kalkmış. Size ne kardeşim, biz özgür değil miyiz ?" dedi.

Ahlat ilçesinde partilileri ve vatandaşlarla bir kahvehanede bir araya gelen Demiröz, Bitlis deyince akla Ahlat'ın geldiğini, bu ilçenin dünyada tanındığını söyledi.

Ahlat'ın, bölgenin parlayan yıldızı olacağını anlatan Demiröz, "Bu uzak bir ihtimal değil. Sadece birlik ve beraberliğimizi sağlayarak olacak. Buraya geldiğimizde evimize gelmiş gibi rahat hissediyoruz. Ahlat ile ilgili özel projeler var. Kültür ve Turizm Bakanlığı Ahlat'ı özel koruma bölgesi ilan etmek üzere özel bir kanun çıkartıyor. Burası bize ve dünyaya mirastır. Bir çok yatırım ve müjdeler gelecek." diye konuştu.

16 Nisan'da yapılacak halk oylamasının bir kırılma noktası olacağını vurgulayan Demiröz, şu değerlendirmede bulundu:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin ikinci kurtuluş savaşıdır. Zamanında verdik. Bu ülke 90 yıl idare edildi ama vesayet altında idare edildi. Herkes görüyor. Nereden nereye kimler bize karışıyor. 'Anayasamızı değiştirelim' diyoruz, dünya alem ayağa kalkmış. Size ne kardeşim, biz özgür değil miyiz? Demek ki değiliz. İstikrar ve istikbalimiz için 'evet' diyeceğiz. Üzerimizdeki bu şeytani elleri bir çekebilsek, Türkiye mevcut durumundan bir kat daha büyüyecek."

Demiröz, işsizlik sorununu da çözeceklerini sözlerine ekledi.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :